Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Ölümlü kazada yeni gelişme: 1 kişi daha tutuklandı! İncirli "Yaşlıların kaliteli ve erişilebilir bakım hizmeti alması en temel önceliğimiz" Girne'de korkutan yangın! Kıbrıs Türk toplumunun ilk hekimlerinden Dr. Şemsi Kazım Erkman hayatını kaybetti Üçlü anlaşmaya ilişkin ortak açıklama “Anlaşma, üç devlet arasındaki savunma işbirliğinin geliştirilmesini öngörüyor" Bağımsızlık Yolu'nun Uluslararası Savaş Karşıtı Konferansı ortak deklarasyonu yayımlandı İspanya tarihinin en büyük orman yangınında New York büyüklüğünde alan küle döndü 64. Mehmetçik Üzüm Festivali’nin 6. gününde spor ve kültür buluştu Meta'nın akıllı gözlükleri İngiltere'de yasaklanıyor Alagadi Fest 2026 bu akşam başlıyor KTTB “Korkunun değil güvenin egemen olduğu bir ülkede yaşamak hepimizin ortak hakkı” KTAMS Temmuz ayı açlık sınırını açıkladı Güney Kıbrıs'ta yıllık enflasyon temmuz ayında geriledi Lapta Gençlik Kampı'nda “Milli Bilinç Kampı” gerçekleştirilecek Esnaf Kefalet Kooperatifi’nden fizyoterapistlere yatırım destek kredisi GSI projesinin imza töreninde Güney Kıbrıs'ın yer almaması yankı uyandırdı LTB'nin Surlariçi Çocuk Festivali renkli görüntülere sahne oldu Kıbrıslı Rum motosikletliler, Bostancı ve Astromerit kapılarını bugün “kısa süreliğine kapatacak” KTOEÖS “Okullarda PDR ve özel eğitim ihtiyaçları görmezden geliniyor” Pazar günü bazı yollar 3 saatliğine trafiğe kapatılacak! Ölümlü kazada yeni gelişme: 1 kişi daha tutuklandı! İncirli "Yaşlıların kaliteli ve erişilebilir bakım hizmeti alması en temel önceliğimiz" Girne'de korkutan yangın! Kıbrıs Türk toplumunun ilk hekimlerinden Dr. Şemsi Kazım Erkman hayatını kaybetti Üçlü anlaşmaya ilişkin ortak açıklama “Anlaşma, üç devlet arasındaki savunma işbirliğinin geliştirilmesini öngörüyor" Bağımsızlık Yolu'nun Uluslararası Savaş Karşıtı Konferansı ortak deklarasyonu yayımlandı İspanya tarihinin en büyük orman yangınında New York büyüklüğünde alan küle döndü 64. Mehmetçik Üzüm Festivali’nin 6. gününde spor ve kültür buluştu Meta'nın akıllı gözlükleri İngiltere'de yasaklanıyor Alagadi Fest 2026 bu akşam başlıyor KTTB “Korkunun değil güvenin egemen olduğu bir ülkede yaşamak hepimizin ortak hakkı” KTAMS Temmuz ayı açlık sınırını açıkladı Güney Kıbrıs'ta yıllık enflasyon temmuz ayında geriledi Lapta Gençlik Kampı'nda “Milli Bilinç Kampı” gerçekleştirilecek Esnaf Kefalet Kooperatifi’nden fizyoterapistlere yatırım destek kredisi GSI projesinin imza töreninde Güney Kıbrıs'ın yer almaması yankı uyandırdı LTB'nin Surlariçi Çocuk Festivali renkli görüntülere sahne oldu Kıbrıslı Rum motosikletliler, Bostancı ve Astromerit kapılarını bugün “kısa süreliğine kapatacak” KTOEÖS “Okullarda PDR ve özel eğitim ihtiyaçları görmezden geliniyor” Pazar günü bazı yollar 3 saatliğine trafiğe kapatılacak!
Dolar
Euro
Sterlin

Güneyde vaka sayısı 51 bini aştı, 4 kişi hayatını kaybetti

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Güneyde vaka sayısı 51 bini aştı, 4 kişi hayatını kaybetti

Kıbrıs’ın güneyinde bugün 87, 59, 77 ve 73 yaşındaki 4 kişi Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

Kıbrıs Rum Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün toplam 49 bin 314 test yapıldı, 446 yeni vaka tespit edildi.

Açıklanan Covid-19 raporu doğrultusunda ölü sayısı toplam 272 olurken, toplam vaka sayısı ise 51 bin 035'e ulaştığı bildirildi.

Voice Kıbrıs Haber

Benzer haberler

Coronavirüs
Güney Kıbrıs'ta da karantina zorunluluğu kaldırıldı 6 May 2023 17:36 Son iki haftada 58 pozitif vakaya rastlandı 26 Nis 2023 16:11 Güney Kıbrıs’ta 19 yaşındaki genç Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi 21 Nis 2023 10:16 "Covid-19'un endemiye dönüştüğüne dair bilimsel çalışmalar var” 18 Nis 2023 16:57 Güneyde Covid-19 4 can daha aldı! 31 Mar 2023 14:15 Son iki haftada 1 kişi covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti 29 Mar 2023 11:45 Güneyde 4 kişi daha hayatını kaybetti! 24 Mar 2023 10:56 Bir haftada 6 ölüm, bin 281 yeni vaka 17 Mar 2023 19:22 Güneyde bir haftada Covid-19 kaynaklı 5 ölüm 10 Mar 2023 19:20