Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Sekiz STÖ’den ortak açıklama “Atatürk Öğretmen Akademisi ticari ve belirsiz bir yapıya dönüştürülemez” III. Acapulco Sanat Çalıştayı başladı Güney Kıbrıs’ta her 10 kişiden 4’ü maddi açıdan zorlanıyor Ercan “Taksiler için sarı plaka uygulaması hayata geçirilmeli” Chevron yetkilisi Basil Allam "Afrodit" yatağı ile ilgili açıklama yaptı “Anılarla Yaseminli Lefkoşa” etkinliği Büyük Han’da gerçekleştirildi Trump'tan "İran uygun davranmazsa gerekeni yaparım" uyarısı Gürhan “Siber güvenlik geleceğin değil bugünün meselesi, önlem almalıyız” Kıbrıs İki Dillilik Derneği Yıllık Bilgilendirme Toplantısını gerçekleştirdi Gürkut “İddialar doğruysa, ülke tarihinin en büyük kişisel veri ihlallerinden biriyle karşı karşıyayız” Özgül Orhon için kan aranıyor! Cumhurbaşkanlığı Çoksesli Çocuk Korosu, ilk konserini yoğun katılımla gerçekleştirdi Lefkoşa'da bazı sokaklar trafiğe kapatılacak! Texas'ta arı yüklü TIR devrildi: Milyonlarca bal arısı çevreye yayıldı Çalışma Dairesi'nin web sitesine siber saldırı gerçekleştiren 1 kişi tutuklandı! Girne'de korkutan kaza: 1'i yaya, 1'i çocuk 3 kişi yaralandı! ‘6 Km Gece Koşusu’ 4 Temmuz’da yapılıyor Petrol fiyatları günü 76,66 dolardan açtı Altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor Adalıer “Polislik yalnızca bir meslek değil, aynı zamanda bir yaşam biçimi” Sekiz STÖ’den ortak açıklama “Atatürk Öğretmen Akademisi ticari ve belirsiz bir yapıya dönüştürülemez” III. Acapulco Sanat Çalıştayı başladı Güney Kıbrıs’ta her 10 kişiden 4’ü maddi açıdan zorlanıyor Ercan “Taksiler için sarı plaka uygulaması hayata geçirilmeli” Chevron yetkilisi Basil Allam "Afrodit" yatağı ile ilgili açıklama yaptı “Anılarla Yaseminli Lefkoşa” etkinliği Büyük Han’da gerçekleştirildi Trump'tan "İran uygun davranmazsa gerekeni yaparım" uyarısı Gürhan “Siber güvenlik geleceğin değil bugünün meselesi, önlem almalıyız” Kıbrıs İki Dillilik Derneği Yıllık Bilgilendirme Toplantısını gerçekleştirdi Gürkut “İddialar doğruysa, ülke tarihinin en büyük kişisel veri ihlallerinden biriyle karşı karşıyayız” Özgül Orhon için kan aranıyor! Cumhurbaşkanlığı Çoksesli Çocuk Korosu, ilk konserini yoğun katılımla gerçekleştirdi Lefkoşa'da bazı sokaklar trafiğe kapatılacak! Texas'ta arı yüklü TIR devrildi: Milyonlarca bal arısı çevreye yayıldı Çalışma Dairesi'nin web sitesine siber saldırı gerçekleştiren 1 kişi tutuklandı! Girne'de korkutan kaza: 1'i yaya, 1'i çocuk 3 kişi yaralandı! ‘6 Km Gece Koşusu’ 4 Temmuz’da yapılıyor Petrol fiyatları günü 76,66 dolardan açtı Altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor Adalıer “Polislik yalnızca bir meslek değil, aynı zamanda bir yaşam biçimi”
Dolar
Euro
Sterlin

Güneyde vaka sayısı 15 bine yaklaştı, 2 kişi hayatını kaybetti

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Güneyde vaka sayısı 15 bine yaklaştı, 2 kişi hayatını kaybetti

Kıbrıs’ın güneyinde bugün 82  ve 88 yaşındaki 2 kişi Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

Kıbrıs Rum Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün toplam 11,917 test yapıldı, 324 yeni vaka tespit edildi.

Açıklanan Covid-19 raporu doğrultusunda ölü sayısı toplam 77 olurken, toplam vaka sayısı ise 14,800’e ulaştığı bildirildi.

Voice of the Island

Benzer haberler

Coronavirüs
Güney Kıbrıs'ta da karantina zorunluluğu kaldırıldı 2023-05-06 17:36:21 Son iki haftada 58 pozitif vakaya rastlandı 2023-04-26 16:11:35 Güney Kıbrıs’ta 19 yaşındaki genç Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi 2023-04-21 10:16:32 "Covid-19'un endemiye dönüştüğüne dair bilimsel çalışmalar var” 2023-04-18 16:57:57 Güneyde Covid-19 4 can daha aldı! 2023-03-31 14:15:10 Son iki haftada 1 kişi covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti 2023-03-29 11:45:09 Güneyde 4 kişi daha hayatını kaybetti! 2023-03-24 10:56:56 Bir haftada 6 ölüm, bin 281 yeni vaka 2023-03-17 19:22:37 Güneyde bir haftada Covid-19 kaynaklı 5 ölüm 2023-03-10 19:20:22