Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
İran, İngiltere'nin deniz ve hava kuvvetlerini "terör örgütü" ilan etti Fidan "Rusya ve Ukrayna, bir anlaşmaya varmak zorundalar" Üstel “Kıbrıs Türk halkının meşru haklarından taviz verilmeyecek” Büyük Av sezonu bugün başladı, avcılar 11 av günü avlanabilecek Nöbetçi eczaneler (1 Kasım 2026) Bugün hava nasıl olacak? (1 Kasım 2026) Fransa'da Sarı Yelekliler hayat pahalılığına karşı yeniden sokaklara çıktı Zelenskiy "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karadeniz Tahıl Koridoru üzerinde çalışmak konusunda mutabık kaldık" Binance, siber saldırıda çalınan varlıkların yüzde 90'ını karşıladığını bildirdi Küresel piyasalar, önümüzdeki hafta ABD'de açıklanacak tarım dışı istihdam verisine odaklandı Sahara Çölü'nde bulunan gül rengi göktaşı 4,1 milyar yıllık Mars parçası çıktı YSK TAM Parti Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediye Meclis Üyesi aday listelerinin iptaline karar verdi Yerel Kuruluş Organları Seçimi adayları YSK tarafından geçici olarak ilan edildi Hamaney’den olası saldırılara karşı "ani ve coğrafi sınırı olmayan cevap verilmesi" talimatı YSK YDP'nin itirazını reddetti Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu, tiyatro sezonunu "Robin" ile açtı Mısır'da katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 24 kişi yaralandı Baf açıklarında ticari gemi battı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüştü İncirli "Kişisel çıkarlara karşı memleket sevgisiyle, karanlığa karşı aydınlıkla geleceğiz" İran, İngiltere'nin deniz ve hava kuvvetlerini "terör örgütü" ilan etti Fidan "Rusya ve Ukrayna, bir anlaşmaya varmak zorundalar" Üstel “Kıbrıs Türk halkının meşru haklarından taviz verilmeyecek” Büyük Av sezonu bugün başladı, avcılar 11 av günü avlanabilecek Nöbetçi eczaneler (1 Kasım 2026) Bugün hava nasıl olacak? (1 Kasım 2026) Fransa'da Sarı Yelekliler hayat pahalılığına karşı yeniden sokaklara çıktı Zelenskiy "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karadeniz Tahıl Koridoru üzerinde çalışmak konusunda mutabık kaldık" Binance, siber saldırıda çalınan varlıkların yüzde 90'ını karşıladığını bildirdi Küresel piyasalar, önümüzdeki hafta ABD'de açıklanacak tarım dışı istihdam verisine odaklandı Sahara Çölü'nde bulunan gül rengi göktaşı 4,1 milyar yıllık Mars parçası çıktı YSK TAM Parti Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediye Meclis Üyesi aday listelerinin iptaline karar verdi Yerel Kuruluş Organları Seçimi adayları YSK tarafından geçici olarak ilan edildi Hamaney’den olası saldırılara karşı "ani ve coğrafi sınırı olmayan cevap verilmesi" talimatı YSK YDP'nin itirazını reddetti Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu, tiyatro sezonunu "Robin" ile açtı Mısır'da katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 24 kişi yaralandı Baf açıklarında ticari gemi battı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüştü İncirli "Kişisel çıkarlara karşı memleket sevgisiyle, karanlığa karşı aydınlıkla geleceğiz"
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Güneyde okul dışı özel eğitime ne kadar para harcanıyor?

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Güneyde okul dışı özel eğitime ne kadar para harcanıyor?
Reklam

Kıbrıs'ın güneyinde çeşitli yaş gruplarından öğrencilerin okul dışındaki özel eğitimine yıllık 50 milyon Euro’dan fazla para harcandığı belirtildi.

Fileleftheros gazetesi manşetten yer verdiği haberinde, Kıbrıs'ın güneyinde ailelerin her bir çocuklarının gittiği özel dersler için aylık harcadıkları paranın, ortalama 400-600 Euro’ya ulaştığını yazdı. Haberde, yasadışı dersanelerin yasal olanlardan fazla olduğu ve bunların vergi vermeyip denetlenmedikleri de ifade edildi. (TAK)

Benzer haberler

Featured
İran, İngiltere'nin deniz ve hava kuvvetlerini "terör örgütü" ilan etti 1 Kas 2026 10:27 Fidan "Rusya ve Ukrayna, bir anlaşmaya varmak zorundalar" 1 Kas 2026 10:20 Üstel “Kıbrıs Türk halkının meşru haklarından taviz verilmeyecek” 1 Kas 2026 10:14 Büyük Av sezonu bugün başladı, avcılar 11 av günü avlanabilecek 1 Kas 2026 10:03 Nöbetçi eczaneler (1 Kasım 2026) 1 Kas 2026 09:28 Bugün hava nasıl olacak? (1 Kasım 2026) 1 Kas 2026 09:05 Fransa'da Sarı Yelekliler hayat pahalılığına karşı yeniden sokaklara çıktı 31 Eki 2026 21:49 Zelenskiy "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karadeniz Tahıl Koridoru üzerinde çalışmak konusunda mutabık kaldık" 31 Eki 2026 21:39 Binance, siber saldırıda çalınan varlıkların yüzde 90'ını karşıladığını bildirdi 31 Eki 2026 21:32