Güneyde büyük bir kokain çetesi çökertildi
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Limasol Narkotik Şube ekiplerinin, kısa bir süre önce, uyuşturucu ticareti yapan çete kurmak amacıyla adaya gelen 4 Nijeryalının tutuklanmasının ardından büyük bir kokain çetesini çökerttiğinin düşünüldüğü belirtildi.
Fileleftheros gazetesi Limasol Narkotik Şubenin, son zamanlarda gelen uyuşturucu ticareti yapan çeteye ilişkin ihbarları değerlendirerek şüphelileri takibe aldığını yazdı.
Habere göre polis, şüphelilerin evinde yaptığı aramada 595 gr kokainin yanı sıra şahıslara ait isimler, miktarlar ve para miktarlarından oluşan müşteri listesi de tespit etti.
Nijeryalılardan ikisinin 38, birinin 35 diğerinin ise 25 yaşlarında olduğunu yazan gazete, Nijeryalıların dün haklarında sekiz gün tutukluluk emrinin verildiği Limasol Mahkemesi'ne de çıkarıldığını belirtti.
Benzer haberler
Featured
Hürmüz'deki arz riski Ceyhan'ın küresel petrol merkezi olma potansiyelini güçlendiriyor
Filistin'de 20 yıl aradan sonra gerçekleştirilecek genel seçimler için seçmen kayıt süreci başladı
Nöbetçi eczaneler (15 Ağustos 2026)
Güney Kıbrıs Mekke Anlaşması'nı yakından takip ediyor
Yeniboğaziçi Pulya ve Uluslararası Halk Dansları festivalleri başladı
Güney Kıbrıs, Kıbrıs sorunu çözülmeden birkaç yıl içerisinde Schengen alanına katılmaya hazırlanıyor
Özersay "Yeni dönemde hükümette kalarak sorunları çözmeye çalışacağız"
Yapay zekaya emanet edilen mağaza, beş ayda zarar rekoru kırdı
Servetleri yetmedi: Ünlü milyarderler kulübe alınmadı


