Güney Kıbrıs'ta iki resmi hizmet aracı çalındı!

Voice Kıbrıs Haber
İki Kıbrıslı Rum, Kıbrıs Rum İçişleri Bakanlığı’nın iki resmi hizmet aracını çaldı. Araçlardan biri Oroklini-Pile arasında bulundu. Olayla ilgili 43 ve 53 yaşlarındaki iki Kıbrıslı Rum tutuklandı.
Filelefheros’un haberine göre, Cumartesi ve Pazar geceleri İçişleri Bakanlığının Lefkoşa’nın Kıbrıs Rum kesimindeki deposunun açıldığı ve depodan 2 araç anahtarı ile iki resmi hizmet aracı çalındığı polise Pazartesi günü şikayet edildi.
Tahkikat başlatarak araçların, GPS sinyalini takip eden polis araçları Limasol kazasında buldu. Resmi hizmet araçlarından biri Oroklini-Pile bölgesinde hareketsiz halde, çalan kişinin araç motoru ile uğraştığı bir sırada bulundu. Polisi görünce başka bir araca binerek olay yerinden ayrılmaya çalışan 43 yaşındaki Kıbrıslı Rum tutuklandı.
Pikap türü ikinci resmi hizmet aracı ise “Çakilero” bölgesinde bulundu. Araca yaklaşan polis 53 yaşındaki hırsızı araç içerisinde uyurken buldu. Resmi hizmet araçlarını çalan iki Kıbrıslı Rum dün Lefkoşa Kıbrıs Rum Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı ve haklarında 3’er gün tutukluluk emri alındı.
Benzer haberler
Featured
Yılmazköy'deki bir ağıl ve ambarda yangın meydana geldi
COP31 Konferansı’nda Türkiye’den “sürpriz” beklentisi
Girne’de batan gemiden kurtulan anne kızına vermeyi düşündüğü "Deniz" isminden vazgeçti
Dört ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı
Denktaş “Evimdeyim. Gideceğim başka ev yok”
Girne'de trafik kazası: 41 yaşındaki motosiklet sürücüsü ağır yaralandı!
Ülker Lefkoşa Yarı Maratonu Çocuk Koşusu tamamlandı, 4 kilometrelik Halk Koşusu başladı
Champi Tayfunu nedeniyle 60 binden fazla kişi tahliye edildi
GAÜ 29 Ekim Cumhuriyet Yol Koşusu’na başvuru süreci devam ediyor




