Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Damianos "Afrodit, Glafkos ve Pigasos (Pegasus) yataklarından elde edilecek gelir10 milyar euro olarak hesaplandı" BM taraflarla rutin görüşmeler gerçekleştiriyor Okta'dan yaz sıcaklarında su tüketimi uyarısı Üstel "KKTC'yi dijital çağa taşıyacak fiber projesi başlıyor" Yunanistan'da 24 saatte 60 yangın çıktı, bir yerleşim yeri tahliye edildi Venezuela'daki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bine yaklaştı Öztürkler TAK’a konuştu "Yaz döneminde ihtiyaç duyulması halinde Genel Kurul olağanüstü toplanabilecek” Sevil Emirzade hayatını kaybetti Arıklı "Yine bir Dejevu mu yaşıyacağız?" Nöbetçi eczaneler (5 Temmuz 2026) Karaoğlanoğlu Spor Oyunları ve Deniz Şenliği çeşitli etkinliklerle devam ediyor İran ve ABD arasındaki müzakerelerin 11 Temmuz'da Pakistan'da devam edeceği iddia edildi FIFA 2026'da ilk çeyrek finalist Fas En son hava durumu tahminleri (5 Temmuz 2026) Rusya "Ukrayna'nın Rus topraklarına düzenlediği hava saldırıları cevapsız kalmayacak" İstanbul'un bazı bölgelerinde gök gürültülü sağanak hayatı olumsuz etkiledi İspanya ve Portekiz orman yangınlarıyla boğuşuyor Starmer'dan halefine uyarı "Küresel krizler gündemi belirlemeyi sürdürecek" Efsanenin formasına dudak uçuklatan teklifler Erdoğan "Savaş bağımlısı İsrail'e fırsat verilmemeli" Damianos "Afrodit, Glafkos ve Pigasos (Pegasus) yataklarından elde edilecek gelir10 milyar euro olarak hesaplandı" BM taraflarla rutin görüşmeler gerçekleştiriyor Okta'dan yaz sıcaklarında su tüketimi uyarısı Üstel "KKTC'yi dijital çağa taşıyacak fiber projesi başlıyor" Yunanistan'da 24 saatte 60 yangın çıktı, bir yerleşim yeri tahliye edildi Venezuela'daki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bine yaklaştı Öztürkler TAK’a konuştu "Yaz döneminde ihtiyaç duyulması halinde Genel Kurul olağanüstü toplanabilecek” Sevil Emirzade hayatını kaybetti Arıklı "Yine bir Dejevu mu yaşıyacağız?" Nöbetçi eczaneler (5 Temmuz 2026) Karaoğlanoğlu Spor Oyunları ve Deniz Şenliği çeşitli etkinliklerle devam ediyor İran ve ABD arasındaki müzakerelerin 11 Temmuz'da Pakistan'da devam edeceği iddia edildi FIFA 2026'da ilk çeyrek finalist Fas En son hava durumu tahminleri (5 Temmuz 2026) Rusya "Ukrayna'nın Rus topraklarına düzenlediği hava saldırıları cevapsız kalmayacak" İstanbul'un bazı bölgelerinde gök gürültülü sağanak hayatı olumsuz etkiledi İspanya ve Portekiz orman yangınlarıyla boğuşuyor Starmer'dan halefine uyarı "Küresel krizler gündemi belirlemeyi sürdürecek" Efsanenin formasına dudak uçuklatan teklifler Erdoğan "Savaş bağımlısı İsrail'e fırsat verilmemeli"
Dolar
Euro
Sterlin

Güney Kıbrıs'ta bir polis uyuşturucudan tutuklandı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Güney Kıbrıs'ta bir polis uyuşturucudan tutuklandı!

Kıbrıs Rum Polisi geçtiğimiz Cuma günü arabasında uyuşturucu izleri bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan bir kadın polis hakkında cezai soruşturmayla disiplin soruşturması başlattığını duyurdu.

Polisten yapılan açıklamaya göre, Narkotikle Mücadele Şubesi memurlarının, söz konusu 33 yaşındaki kadın polisin arabasını durdurarak yaptığı araştırma sonucunda kenevir olduğu düşünülen yeşil bir bitki maddesi ile kokain olduğu düşünülen beyaz bir toz bulundu. Kadın polis, hakkında yapılan yazılı suçlamadan sonra serbest bırakıldı ve açığa alındı. Birkaç ay önce aynı kadın polisin Menoya mülteci kampında görevdeyken bir mülteciye küfür ettiğinin kamerayla tespit edildiği de öğrenildi. voiceoftheisland.com - Kyriacos Kiliaris  

Benzer haberler

Featured
Damianos "Afrodit, Glafkos ve Pigasos (Pegasus) yataklarından elde edilecek gelir10 milyar euro olarak hesaplandı" 2026-07-05 11:44:17 BM taraflarla rutin görüşmeler gerçekleştiriyor 2026-07-05 11:37:00 Okta'dan yaz sıcaklarında su tüketimi uyarısı 2026-07-05 11:21:25 Üstel "KKTC'yi dijital çağa taşıyacak fiber projesi başlıyor" 2026-07-05 11:13:13 Yunanistan'da 24 saatte 60 yangın çıktı, bir yerleşim yeri tahliye edildi 2026-07-05 10:40:34 Venezuela'daki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bine yaklaştı 2026-07-05 10:36:32 Öztürkler TAK’a konuştu "Yaz döneminde ihtiyaç duyulması halinde Genel Kurul olağanüstü toplanabilecek” 2026-07-05 10:30:58 Sevil Emirzade hayatını kaybetti 2026-07-05 10:24:10 Nöbetçi eczaneler (5 Temmuz 2026) 2026-07-05 10:15:29