Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Rahvancıoğlu “Kamu en yüksek maaşı asgari ücretin üç katını geçmemeli” Güney'de iş kazalarına ilişkin cezaların artırılması gündemde MAKAMER'den aile içi şiddet paneli İskele’de hurma geleneği bu yıl da sürecek Larnaka’da uçak motoru fabrikası küresel arenada CTP Kadın Örgütü, Yeniboğaziçi’nde kadın dayanışma gecesi düzenledi Sel felaketinden bir acı haber daha: İstanbul ve Kocaeli'de can kaybı 9'a yükseldi Stefanu “Kıbrıs sorununun çözümü önceliğimiz” Ertuğruloğlu “Tükenmiş bir model üzerinde bir 50 yıl daha kaybedemeyiz” Gürlek "KKTC de dahil dört ülke bağlantılı yasa dışı yumurta ticareti tespit edildi" KTÖS’ün iş bırakma eylemleri devam ediyor Halkın Partisi milletvekili adayları belirlendi Girne'de “Avcılık, Atıcılık, Denizcilik ve Doğa Sporları Buluşma Günü” düzenleniyor Özer Boyacı Sporting anı müsabakası gerçekleştirildi “Şiirden Tuvale” Lefkoşa’da sergilenecek Borsa güne yüzde 0,20 yükselişle başladı Erhürman ve Hristodulidis yarın buluşuyor  Küresel piyasalarda toparlanma eğilimi öne çıkıyor Yaz saati uygulaması sona eriyor… Pazar günü saatler bir saat geri alınacak Erhürman’dan Guterres’in mektubuna ilişkin açıklama “Güven tesisini engelleyen eylemler çabayla bağdaşmıyor” Rahvancıoğlu “Kamu en yüksek maaşı asgari ücretin üç katını geçmemeli” Güney'de iş kazalarına ilişkin cezaların artırılması gündemde MAKAMER'den aile içi şiddet paneli İskele’de hurma geleneği bu yıl da sürecek Larnaka’da uçak motoru fabrikası küresel arenada CTP Kadın Örgütü, Yeniboğaziçi’nde kadın dayanışma gecesi düzenledi Sel felaketinden bir acı haber daha: İstanbul ve Kocaeli'de can kaybı 9'a yükseldi Stefanu “Kıbrıs sorununun çözümü önceliğimiz” Ertuğruloğlu “Tükenmiş bir model üzerinde bir 50 yıl daha kaybedemeyiz” Gürlek "KKTC de dahil dört ülke bağlantılı yasa dışı yumurta ticareti tespit edildi" KTÖS’ün iş bırakma eylemleri devam ediyor Halkın Partisi milletvekili adayları belirlendi Girne'de “Avcılık, Atıcılık, Denizcilik ve Doğa Sporları Buluşma Günü” düzenleniyor Özer Boyacı Sporting anı müsabakası gerçekleştirildi “Şiirden Tuvale” Lefkoşa’da sergilenecek Borsa güne yüzde 0,20 yükselişle başladı Erhürman ve Hristodulidis yarın buluşuyor  Küresel piyasalarda toparlanma eğilimi öne çıkıyor Yaz saati uygulaması sona eriyor… Pazar günü saatler bir saat geri alınacak Erhürman’dan Guterres’in mektubuna ilişkin açıklama “Güven tesisini engelleyen eylemler çabayla bağdaşmıyor”
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Güney Kıbrıs'ın da katılımıyla Yunanistan, ABD ve İsrail arasında tatbikat

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Güney Kıbrıs'ın da katılımıyla Yunanistan, ABD ve İsrail arasında tatbikat
Reklam

Yunanistan, ABD, İsrail ve Güney Kıbrıs’ın, 19–29 Mart tarihleri arasında, Girit Denizi ile Doğu Akdeniz’in geniş deniz bölgesinde gerçekleştirilen “Noble Dina 2018” isimli tatbikata katıldıkları haber verildi.

Tatbikatta Girit’teki NATO merkezi ile İsrail’deki limanın kullanıldığını da yazan Haravgi gazetesi, Yunan ordusundan yapılan açıklamada, gerçekleştirilen eğitimin,- katılımcıların operasyon ve mücadele kabiliyetinin güçlenmesine katkıda bulunduğunun belirtildiğini iletti. Kıbrıs'ın güneyinin tatbikata Larnaka’da bulunan Arama Kurtarma Koordinasyon merkezi ve bir gözlemciyle katıldığını kaydeden gazete, tatbikatın Yunanistan, ABD ve İsrail deniz kuvvetleri tarafından her yıl ortaklaşa düzenlenmekte olduğunu ekledi. GÜNEY KIBRIS’IN DA KATILIMIYLA YUNANİSTAN, ABD VE İSRAİL ARASINDA TATBİKAT

Benzer haberler

Kıbrıs
Rahvancıoğlu “Kamu en yüksek maaşı asgari ücretin üç katını geçmemeli” 19 Eki 2026 13:01 Güney'de iş kazalarına ilişkin cezaların artırılması gündemde 19 Eki 2026 12:31 MAKAMER'den aile içi şiddet paneli 19 Eki 2026 12:28 İskele’de hurma geleneği bu yıl da sürecek 19 Eki 2026 12:23 Larnaka’da uçak motoru fabrikası küresel arenada 19 Eki 2026 12:19 CTP Kadın Örgütü, Yeniboğaziçi’nde kadın dayanışma gecesi düzenledi 19 Eki 2026 12:14 Stefanu “Kıbrıs sorununun çözümü önceliğimiz” 19 Eki 2026 12:05 Ertuğruloğlu “Tükenmiş bir model üzerinde bir 50 yıl daha kaybedemeyiz” 19 Eki 2026 11:58 Gürlek "KKTC de dahil dört ülke bağlantılı yasa dışı yumurta ticareti tespit edildi" 19 Eki 2026 11:16