Güne kötü başladık
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Ülkemiz güne ölüm haberleriyle uyandı.
Lefkoşa, Vadili ve Balıkesir köyünde 4 kişi ani rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi. Balıkesir'de bir işçi evinde bir işçi ölü bulunurken baygın halde bulunan bir diğeri hastanede hayatını kaybetti.
Polis Basın Bülteni’ne göre, Balıkesir’de ağıllar bölgesinde, işçi evinde kalmakta olan Muhammad Bashir (E-43) evde ölü bulundu. Aynı evdeki Muhammad Asım Khan (E-32) ise baygın halde bulunarak, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Dün gece saat 22.30 sıralarında, Vadili’de sakin Cevat Elçioğlu (E-60) kalmakta olduğu ikametgah içerisinde ölü bulundu.
Lefkoşa’da da aynı saatte Remziye Sözmener (K-89) kalmakta olduğu ikametgah içerisinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.
Polisin tüm ani ölümlerle ilgili soruşturması devam ediyor.
Diğer yandan Lefkoşa – Gazimağusa bölünmüş anayolunda bu sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında polis memuru Oytun Çakır hayatını kaybetti.
Benzer haberler
Featured
İrlanda'da bomba ihbarları: Dublin'deki medya kuruluşları tahliye edildi
Başbakan Üstel, Hakan Fidan’ı kabul etti
2026 YKS Giriş Sınavları ile puan türlerine göre ilk beşe giren ve Başarı Bursu almaya hak kazanan öğrenciler açıklandı
Mevlevi'de havan atışı yapılacak
KTAMS Ekim ayı açlık sınırını açıkladı
Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüştü
İsrail 4 milyar dolarlık ABD yardımını kesecek
Kıbrıs Türk Malları Fonu’nun 2027 bütçesi 16,83 milyon euro olarak onaylandı
Atletizm'de Hakem Yetiştirme ve Geliştirme Kursu düzenleniyor




