Google iflas sürecini başlattı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Google’ın Rusya’daki iştiraki mali yükümlülüklerini yerine getiremediği gerekçesiyle iflas süreci başlattı.
Google’ın Rusya’daki iştirakinin, ülkedeki hukuki ilanların yayınlandığı portalda yer alan ilanında, şirketin iflas başvuru sürecini başlattığı belirtildi.
İlanda, şirketin 22 Mart itibarıyla mali yükümlülüklerini yerine getiremediği bilgisine yer verildi.
Rusya Federal Bilgi Teknolojileri ve Kitle İletişim Denetleme Kurumu (Roskomnadzor) tarafından açılan ve Google’ın kaybettiği davalar nedeniyle şirketin 7,2 milyar ruble para cezası ödemesi gerekiyordu.
Rusya Federal Bilgi Teknolojileri ve Kitle İletişim Denetleme Kurumu (Roskomnadzor) tarafından açılan ve Google’ın kaybettiği davalar nedeniyle şirketin 7,2 milyar ruble para cezası ödemesi gerekiyordu.
Benzer haberler
Teknoloji
OpenAI, kamuoyundan tepki gören veri merkezlerine ilişkin yeni taahhütlerini açıkladı
Rusya'nın önde gelen bulut ve barındırma sağlayıcısı Beget'e siber saldırı
Uzmanlardan WhatsApp hesaplarının ele geçirilmesine karşı güncelleme uyarısı
Oyun temelli öğrenme aracı “Alaşya”nın internet sitesi yayına girdi
Bilim dünyasında bir ilk: İnsan beyin hücreleriyle çalıştırılan robot köpek geliştirildi
Lefkoşa DENEYAP Teknoloji Atölyesi’ne başvurular başladı
Anthropic 12 saatten kısa bir sürede yapay zeka girişimi tarafından hacklendi
Yapay zeka saldırıdan vazgeçmedi
Apple ekran sorunu olan iPhone Duo cihazlarını değiştirecek




