Girne’de yeni tek yön uygulaması
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Girne Belediyesi tarafından tek yön olarak belirlenen noktaların uygulanmasına 22 Ağustos 2021 Pazartesi günü başlanıyor.
Girne Belediyesi Trafik Komisyonu’nun 23 Haziran 2021 tarihinde aldığı karara göre, Şht. Necati Gürkaya, Şht. Metin Sülüş, Şht. Metin Gönyeli Sokak ile 1 Ağustos Sokaklarını tek yön çalıştırılmasına karar vermiştir.
10 Ağustos 2021 tarihinde başlatılacak yeni tek yön uygulaması hakkında bölge halkı ve işyeri sahiplerine yazılı bildiri verilmiştir.
“Amacımız trafiği rahatlatmak ve trafikten kaynaklı sorunların çözülmesini sağlamak”
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Bölgede bulunan halkın bir süreden beridir devam eden otopark sorununa çare olması ve trafik yoğunluğunun azaltılması için Belediye Trafik Komisyonu’nun 23 Haziran 2021 tarihinde aldığı karar doğrultusunda tek yön uygulamasına gidildiğini ifade etti. Güngördü, sürücülerin tek yön olarak kullanılan yollarda yeni düzenlenen trafik işaretlerine dikkat etmeleri ve kurallara uyması çağrısında bulundu.
Voice Kıbrıs Haber
Benzer haberler
Featured
Denktaş, kamu maliyesini düzenlemeye yönelik atılacak adımları açıkladı
Öztürkler “Seçim takviminde Bakanlar Kurulu'ndan gelecek karar yol gösterici olacak”
Cumhuriyet Meclisi Futbol Takımı ile Kıbrıs Türk Gençlik Meclisi Futbol Takımı dostluk maçı yapacak
Çavuşoğlu “Kıbrıs Türk Üniversite Öğrencileri Kongresi’nde ortaya çıkacak sonuç ve önerileri merakla bekliyoruz”
CTP, Toplum Güvenliği Eylem Planı'nı açıkladı
Taçoy “Mülkiyet konusunun adil bir şekilde tek çözüm yeri Taşınmaz Mal Komisyonu’dur”
Rahvancıoğlu’nun Türkiye’ye girişine izin verilmemesiyle ilgili olarak AYM'den yetkisizlik kararı
Kongo’da Ebola salgını ülke tarihinin en ölümcül seviyesine ulaştı
LTB, Lefkoşa'da asfaltlama çalışmalarına devam edecek


