Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
30 yaşındaki şahıs evinde ölü bulundu İskele'de orman ve sahillerde çevre temizliği yapıldı ABD'deki seçimlerde son durum ne? 9,5 milyon sterlin fatura kesilmişti: Prens Harry davayı temyize taşıdı Üstel “Çözümün ön şartı egemen eşitliğimizin ve eşit uluslararası statümüzün tescilidir” Hollanda'da Microsoft'un yapay zeka veri merkezi şantiyesi basıldı "Açlık tarikatı" liderine 200 yıl hapis cezası: 448 kişinin ölümüne neden oldu Gazze'de şiddetli yağışlar Filistinlilerin kaldığı çadırları sular altında bıraktı Trump "Kabinemde muhtemelen birkaç değişiklik yapacağım" Bugün hava nasıl olacak? (7 Kasım 2026) Fidan "Kıbrıs meselesinde en gerçekçi çözümün, Ada'daki iki devletin yan yana var olmasından geçtiğine inanıyoruz" Bangladeş'te dang hummasından ölenlerin sayısı 500'e yaklaşıyor 115 milyon yıllık dinozor fosilinde kana ait moleküler izler tespit edildi OpenAI, kamuoyundan tepki gören veri merkezlerine ilişkin yeni taahhütlerini açıkladı Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Kasım 2026) Londra ve Brüksel'den kalkan 2 uçak, acil iniş yaptı Avrupa Merkez Bankası başkanlığı için iki aday çıktı Güney Kıbrıs fiber optik çalışmaları için NAVTEX yayınladı 24. Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları kortej yürüyüşü ile başladı Çavuşoğlu, EİT toplantısında vurguladı: "Eğitim ve bilim siyasi anlaşmazlıkların dışında tutulmalı" 30 yaşındaki şahıs evinde ölü bulundu İskele'de orman ve sahillerde çevre temizliği yapıldı ABD'deki seçimlerde son durum ne? 9,5 milyon sterlin fatura kesilmişti: Prens Harry davayı temyize taşıdı Üstel “Çözümün ön şartı egemen eşitliğimizin ve eşit uluslararası statümüzün tescilidir” Hollanda'da Microsoft'un yapay zeka veri merkezi şantiyesi basıldı "Açlık tarikatı" liderine 200 yıl hapis cezası: 448 kişinin ölümüne neden oldu Gazze'de şiddetli yağışlar Filistinlilerin kaldığı çadırları sular altında bıraktı Trump "Kabinemde muhtemelen birkaç değişiklik yapacağım" Bugün hava nasıl olacak? (7 Kasım 2026) Fidan "Kıbrıs meselesinde en gerçekçi çözümün, Ada'daki iki devletin yan yana var olmasından geçtiğine inanıyoruz" Bangladeş'te dang hummasından ölenlerin sayısı 500'e yaklaşıyor 115 milyon yıllık dinozor fosilinde kana ait moleküler izler tespit edildi OpenAI, kamuoyundan tepki gören veri merkezlerine ilişkin yeni taahhütlerini açıkladı Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Kasım 2026) Londra ve Brüksel'den kalkan 2 uçak, acil iniş yaptı Avrupa Merkez Bankası başkanlığı için iki aday çıktı Güney Kıbrıs fiber optik çalışmaları için NAVTEX yayınladı 24. Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları kortej yürüyüşü ile başladı Çavuşoğlu, EİT toplantısında vurguladı: "Eğitim ve bilim siyasi anlaşmazlıkların dışında tutulmalı"
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Girne'de kavga! 2 kişi tutuklandı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Girne'de kavga! 2 kişi tutuklandı
Reklam

Girne'de dün akşam trafik konusunda yaşanan kavga sonucu 2 kişi tutuklandı.

Polisten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Dün saat 22:30 sıralarında, Girne’de, aralarında trafik konusunda yaşanan tartışma sonucu S.H.(E-28) 174 miligram alkollü içki tesiri altında ve B.T.(E-22) 54 miligram alkollü içki tesiri altında oldukları sırada bir taraf olup, 74 miligram alkollü içki tesiri altında olan M.Z.(E-32) ile birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine yumruk ve tekme vurup kavga ettikleri sırada, S.H. kanunsuz olarak tasarrufunda bulundurduğu bijon anahtarı ile ve yumruk vurmak suretiyle, M.Z.’nin burun kemiğinin kırılmasına sebep olmuştur. Ayrıca B.T., olay yerinde bulunan Y.Z.(K-50)’nin çenesine yumruk vurmak suretiyle, S.H. ise tasarrufundaki bijon anahtarı ile yine Y.Z.’nin sol bacağına vurmak suretiyle de adı edileni darp etmişlerdir. S.H. ve B.T. tutuklanmış olup, M.Z. aleyhinde ise yasal işlem başlatılmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

Benzer haberler

Featured
30 yaşındaki şahıs evinde ölü bulundu 7 Kas 2026 11:09 İskele'de orman ve sahillerde çevre temizliği yapıldı 7 Kas 2026 10:51 ABD'deki seçimlerde son durum ne? 7 Kas 2026 10:41 9,5 milyon sterlin fatura kesilmişti: Prens Harry davayı temyize taşıdı 7 Kas 2026 10:09 Üstel “Çözümün ön şartı egemen eşitliğimizin ve eşit uluslararası statümüzün tescilidir” 7 Kas 2026 10:04 Hollanda'da Microsoft'un yapay zeka veri merkezi şantiyesi basıldı 7 Kas 2026 09:53 "Açlık tarikatı" liderine 200 yıl hapis cezası: 448 kişinin ölümüne neden oldu 7 Kas 2026 09:16 Gazze'de şiddetli yağışlar Filistinlilerin kaldığı çadırları sular altında bıraktı 7 Kas 2026 09:10 Trump "Kabinemde muhtemelen birkaç değişiklik yapacağım" 7 Kas 2026 09:03