Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
İran "Hürmüz Boğazı müzakereleri son aşamada, Boğaz'ın açılması ABD'nin tutumuna bağlı" Stresten 2 binden fazla sipariş verdi, tutuklandı Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Ağustos 2026) UEFA, FIFA organizasyonlarını boykot kararından geri adım atmadı SpaceX roketi Ay'a çarptı Batı Nil virüsü: Yunanistan’da son haftalarda vakalarda artış görüldü GÜÇ-SEN “Silo kazasına benzer bir felaketle karşı karşıya kalınmaması adına harekete geçtik” 34'üncü Devlet Fotoğraf Yarışması sergisi 19 Ağustos’ta açılacak Borsa günü yüzde 0,70 değer kazanarak tamamladı Kıbrıs Türk Genç Hekimler Derneği, Türkiye ve Avrupa’da temsilcilik açtı Bilinçli ve verimli klima kullanımı enerji tüketimini azaltıyor Küresel piyasalar yön arayışında İskele’de, ilk kez uluslararası maraton düzenleniyor Bakanlık’tan yasağa aykırı uygulamalara tanık olan vatandaşlara ihbar çağrısı KTTB “Ülkede adeta sevkler üzerine kurulu bir sağlık sistemi oluştu” Girne'deki cinayete ilişkin detaylar ortaya çıktı! Euro banknotları yeniden tasarlanıyor ABD'de salmonella salgını 27 eyalete yayıldı: Sebebi jalapeno biberleri olarak gösteriliyor Aral Moral “Yurttaşlık Yasası güncellenmeli” Girne'deki cinayet zanlıları mahkemeye çıkarıldı! İran "Hürmüz Boğazı müzakereleri son aşamada, Boğaz'ın açılması ABD'nin tutumuna bağlı" Stresten 2 binden fazla sipariş verdi, tutuklandı Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Ağustos 2026) UEFA, FIFA organizasyonlarını boykot kararından geri adım atmadı SpaceX roketi Ay'a çarptı Batı Nil virüsü: Yunanistan’da son haftalarda vakalarda artış görüldü GÜÇ-SEN “Silo kazasına benzer bir felaketle karşı karşıya kalınmaması adına harekete geçtik” 34'üncü Devlet Fotoğraf Yarışması sergisi 19 Ağustos’ta açılacak Borsa günü yüzde 0,70 değer kazanarak tamamladı Kıbrıs Türk Genç Hekimler Derneği, Türkiye ve Avrupa’da temsilcilik açtı Bilinçli ve verimli klima kullanımı enerji tüketimini azaltıyor Küresel piyasalar yön arayışında İskele’de, ilk kez uluslararası maraton düzenleniyor Bakanlık’tan yasağa aykırı uygulamalara tanık olan vatandaşlara ihbar çağrısı KTTB “Ülkede adeta sevkler üzerine kurulu bir sağlık sistemi oluştu” Girne'deki cinayete ilişkin detaylar ortaya çıktı! Euro banknotları yeniden tasarlanıyor ABD'de salmonella salgını 27 eyalete yayıldı: Sebebi jalapeno biberleri olarak gösteriliyor Aral Moral “Yurttaşlık Yasası güncellenmeli” Girne'deki cinayet zanlıları mahkemeye çıkarıldı!
Dolar
Euro
Sterlin

Girne’de elektrik kesintisi yapılacak

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Girne’de elektrik kesintisi yapılacak

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (Kıb-Tek) bugün Girne’nin çeşitli bölgelerinde yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Kıb-Tek’ten yapılan açıklamaya göre, 09.00-14.00 saatleri arasında yaklaşık 5 saat kesinti yapılacak bölgeler şu şekilde:

“Acapulco Hotel, Çatalköy Sanayi Sitesi, Elexus Hotel.”

09.00-15.00 saatleri arasında yaklaşık 6 saatlik kesinti yapılacak bölgeler ise şu şekilde:

“Alsancak Sahara Sitesi, Hasan Uzun Petrol Bölgesi, Merit Park Hotel, Mountain View Hotel Bölgesi, Kaya Palazzo Hotel Bölgesi, Tempo Market Bölgesi, K'oğlu İlkokulu ve K'oğlu Telefon Santrali Bölgesi, K'oğlu Kervansaray Bölgesi, Merit Park Hotel Bölgesi, Girne Çevre Yolu Batı Bölümleri, Alsancak'ın Doğusu, Yeşiltepe, Espri Hotel Bölgesi, İncesu Köyü, Ilgaz Köyü ve su pompaları, Alsancak Doğu Sahil, Çıkartma Plajı Bölgesi, Alsancak Milli Park’ın Güneyi, Ada Otel ve Güneyi, Çevre Yolu Batısı Dağ Yönü, Alsancak Lemar ve Bölgesi, Merit Crystal Cove Hotel ve Çevresi, K'oğlu Caddesi Batısı, Starling Market ve Deniz Kızı Hotel Bölgesi, Barehill Hotel, Çıkartma Plajı Batısı, Alsancak Sahil, 5. Alay ve Camelot Beach Club Bölgesi, Ak 2000 Sitesi, Lapta Oteller Bölgesi, Oteller Bölgesi Dağ Kısımı, Aytoro Mahallesi ve Lapta Polis Karakolu Bölgesi, Alsancak Mezarlık Bölgesi, Alsancak Ankara Caddesi ve Atakara Market Civarı, Alsancak Belediyesi ve Bölgesi, Green Petrol Bölgesi, Alsancak Halk Plajı Bölgesi, Lapta Huzur evi ve Gençlik Kampı Bölgesi, Alsancak'ın bir kısmı, Milos Park Sitesi, Riverside Hotel Bölgesi, Andelip ve Kavanlar Siteleri ve Civarı, Alsancak Dağ Yönü (kısmen) ile Malatya Köyü, Alsancak Güney ve Güney Batı Bölümleri, Lapta'nın bir kısmı, Yavuzlar Lisesi ile Rose Garden Tatil Köyü Bölgesi, Lapta Babil Bahçeleri Bölgesi ile Lapta Polis Karakolu Bölgesi, Merit Royal Hotel, Lapta Dağ Kısımları, Lapta Telefon Santrali'nin Dağ Yönü, Lapta Sağlık Ocağı Bölgesi, Başpınar Bölgesi, Lapita Hotel Bölgesi, Lapta'nın Batısı ve Batı Sahili, Sempati Tatil Köyü Bölgesi, Lapta Mezarlığı Bölgesi, Santa Fe Siteleri Bölgesi, Simena Hotel Bölgesi ve Su Pompaları ve Başpınar’ın doğusu”

Benzer haberler

Featured
İran "Hürmüz Boğazı müzakereleri son aşamada, Boğaz'ın açılması ABD'nin tutumuna bağlı" 6 Ağu 2026 22:01 Stresten 2 binden fazla sipariş verdi, tutuklandı 6 Ağu 2026 21:47 Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Ağustos 2026) 6 Ağu 2026 21:40 UEFA, FIFA organizasyonlarını boykot kararından geri adım atmadı 6 Ağu 2026 21:33 SpaceX roketi Ay'a çarptı 6 Ağu 2026 21:16 Batı Nil virüsü: Yunanistan’da son haftalarda vakalarda artış görüldü 6 Ağu 2026 21:07 GÜÇ-SEN “Silo kazasına benzer bir felaketle karşı karşıya kalınmaması adına harekete geçtik” 6 Ağu 2026 20:51 34'üncü Devlet Fotoğraf Yarışması sergisi 19 Ağustos’ta açılacak 6 Ağu 2026 20:46 Borsa günü yüzde 0,70 değer kazanarak tamamladı 6 Ağu 2026 19:26