Girne Evkaf İyilik Gönüllüleri "İyilik Günlüğü" projesini başlattı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Girne Evkaf İyilik Gönüllüleri, çocuklar için "İyilik Günlüğü" isimli bir proje başlattı.
"Çocuklarda iyilik kavramını geliştirmek, iyilik yapma isteğini çoğaltmak, her günlerini iyilikle ve iyi davranışlarla geçirmeleri yönünde teşvik etmeyi" amaçlayan projenin 15 Mayıs'a kadar devam edeceği belirtildi.
Projede çocukların her gün yaptıkları iyilikleri ve iyi işleri günlüklerine not edecekleri ve proje bitimine kadar günlüklerini doldurmuş olan çocuklara törenle "iyilik elçisi" belgesi verileceği belirtildi.
Proje ilk olarak Girne Rus Okulu'nda başladı. Öğretmen ve öğrencilere iyilik günlükleri, kalemlik ve iyiliklerini yazacakları kalemler dağıtıldı. Projeyi büyük bir coşkuyla karşılayan çocuklara proje hakkında bilgi verildi.
Girne Evkaf İyilik Gönüllüleri sorumlusu Oya Kutsal projeye katılmak isteyen tüm ilk okullarda projenin uygulanacağını belirterek çocukların insani, toplumsal ve kültürel değerlerine katkı koymak isteyen tüm öğretmenleri projeye destek vermeye davet etti.
(SM- Voice of the Island)
Benzer haberler
Featured
Borsa günü yüzde 0,16 değer kazanarak tamamladı
Meta 16 yaş altı kullanıcılara ait 756 bin sosyal medya hesabını kapattı
Yunanistan'daki orman yangını evlere sıçradı
İncirli "Kamu eğitiminin niteliğini yükselten bir eğitim sistemi kuracağız"
İran “Hürmüz Boğazı hala kapalı ve şartlarımız kabul edilene kadar açılmayacak”
“Hayaller Örülür” Projesi’nin ilk buluşması Haspolat’ta düzenlendi
Ercan'daki trafik karmaşasına son verecek uygulama başlıyor
Kacır “Türkiye’nin Ay aracını 2027'nin ilk aylarında uzaya göndereceğiz”
TCMB yıl sonu enflasyon tahminini iki puan artırdı


