Girne Belediye Başkanı Güngördü, Ankara’da temaslarda bulundu
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ile Türkiye Belediyeler Birliği arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Ankara’da bazı temaslarda bulundu.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Güngördü ’ye ziyaretinde, Girne Belediyesi Müdür Muavini Hüseyin Köle eşlik etti.
Türkiye Belediyeler Birliği’ne bağlı bazı belediyelerle Girne’de yürütülen proje çalışmalarının ele alındığı ziyaret kapsamında Güngördü teknik incelemelerde de bulundu.
Güngördü, ziyaret kapsamında, bir süre önce göreve başlayan Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ile de bir araya gelerek yeni görevinde başarılar diledi.
Benzer haberler
Featured
Japonya'da doğurganlık oranı en düşük seviyeye geriledi
Thalassemia Derneği Başkanı Varoğlu “Düzenli kan verin, hayat kurtarın”
Üstel “Azerbaycan ile KKTC arasındaki ilişki sıradan bir devlet ilişkisi değil”
Kahvenin fazlası vücudu nasıl etkiliyor?
Güney Kıbrıs ile Hong Kong arasında anlaşma imzalandı
İki Toplumlu Gençlik Teknik Komitesi Kıbrıslı Rum eş başkanı “yalnızca ummuyoruz, mücadele de ediyoruz”
Ticaret Dairesi Müdürü mevkiine atama yapıldı
Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı
Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip”


