Genel grev nedeniyle uçuş saatleri değişti
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Kamuda örgütlü 6 sendikanın uyguladığı genel grev nedeniyle Ercan Havaalanı’ndaki uçuş saatleri değişti.
Ercan Havalimanı'ndan yapılan açıklama şu şekilde:
"Değerli yolcularımız, KKTC’de uygulanan genel grev nedeniyle T&T Ercan Havalimanı’ndaki uçuş saatleri değişmiştir. Buna göre,
THY 08.40’ta İstanbul’dan gelecek uçak 17.35’te alanımıza inecektir. THY 09.40’ta İstanbul’a gidecek uçak ise 18.25’te alandan ayrılacaktır.
PC 1920 13.25’te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gelecek uçak 18.30’da alana iniş yapacak ve PC1921 seferi ile 14.00 de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na yapılacak sefer ise 19.05’te gerçekleşecektir. İyi yolculuklar dileriz."
Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS), Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (KAMUSEN), Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş), Gümrük Çalışanları Sendikası (Güç-Sen), Hemşire ve Ebeler Sendikası ve Gelir ve Vergi Dairesi Çalışanları Sendikası’nın (Vergi Sen) üyeleri “hayat pahalılığının geri ödenmemek üzere durdurulmasını” protesto etmek için genel grev yapıyor.
Voice Kıbrıs Haber
Benzer haberler
Featured
ABD'nin stratejik petrol rezervleri 43 yılın en düşük seviyesinde
Larnaka’ya günde 230, Baf’a 95 uçuş
Erhürman'ın metodoloji konusunda BM'yi ikna ettiği iddiası
İran Devrim Muhafızları Ordusu "Hürmüz Boğazı'nın açılması ABD'nin İran'ın şartlarını kabul etmesine bağlı"
Erhürman “Geçmişin acılarını unutmadan geleceği kuracağız”
Dünya nüfusunun yüzde 6'sını oluşturan yerli halklar iklim değişikliğinin tehdidi altında
Keçeli'den Yunanistan'a "Tükiye açısından hukuki sonuç doğurmayacak"
Küresel piyasalarda önümüzdeki hafta gözler ABD'nin enflasyon verisinde
Nöbetçi eczaneler (8 Ağustos 2026)


