“Gençlik Haftası” etkinlikleri sona erdi

Voice Kıbrıs Haber
Gençlik Dairesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla geleneksel olarak düzenlenen “Gençlik Haftası” etkinlikleri Genç Yetenekler Production Senfoni Orkestrası konseri ve Dance Base Art Studio dans gösterisi ile sona erdi.
Geçlik Dairesi tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Lefkoşa Büyükhan’da yer alan etkinlikleri Meclis Başkanı Zorlu Töre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, Turizm Bakanlığı Müsteşarı Serhan Aktunç, Gençlik Dairesi Müdürü Hasan Eren, de izledi.
Gençlik Dairesi Müdürü Hasan Eren, etkinliğin başında yaptığı konuşmada bir hafta boyunca düzenledikleri etkinliklerle 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramını gençlerle birlikte kutladıklarını kaydetti ve Atatürk’ün çizdiği laik ve çağdaş çizgide gençlerin yeteneklerini sergilediklerini vurguladı.
Benzer haberler
Featured
Nepal’deki sel felaketi: Ölenlerin sayısı bini, kayıp sayısı üç bini aştı
Borsa günü yüzde 0,73 değer kaybederek tamamladı
Gemi kazasında hayatını kaybeden Reyhan Verim son yolculuğuna uğurlandı
Erhürman “Bu işin ucu nereye varırsa varsın, her türlü sorumluluğun karşılığı olacak”
Güney Kıbrıs’ta bugüne kadar doğrulanmış dört Batı Nil virüsü vakası tespit edildi
Brent petrolün varili 90,52 dolardan işlem görüyor
TCG Işın, faaliyetlerine devam ediyor
Şenkul "Kayıp yakınlarını Turizm Müsteşarımız Serhan beyle birlikte otellere yerleştiriyoruz"
Kanatlı "Erhan Arıklı istifa etmeli"


