Gençler, mülteci çocukların eğitimi için dayanışma konseri düzenledi
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gençlik Örgütü, geçtiğimiz akşam Naci Talat Barış ve Dostluk Evi’nde Mülteci Hakları Derneği ile birlikte mülteci çocukların eğitimine katkı sağlamak amacıyla dayanışma konseri düzenledi.
Konserde Çağdaş Aydaş, Hüseyin Karavezirler ve İsmail Saygılı sahne alarak şarkılarını seslendirdi. Etkinliğe Gençlik Örgütü yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda yurttaş katkı sağlarken, şarkılar ve türküler okundu. Gençlik Örgütü Genel Başkanı Doğukan Akdeniz, Mülteci Hakları Derneği ile birlikte çok anlamlı bir organizasyona imza attıklarını söyledi.
AKDENİZ: DAHA UMUTLU BİR DÜNYA İÇİN MÜCADELEMİZ SÜRECEK
Emperyalizmin dünyada doğup büyüdükleri toprakları yaşayamayacak hale getirmeye devam ettiğini belirten Doğukan Akdeniz, insanların ölüm tehlikeleri atlatarak göç etmeye devam ettiklerini vurguladı.
Akdeniz, “Emperyalist güçlerin haklarımızı ihlal ettiği bu dönemde, tüm bu zulümlere katlanmak zorunda bırakılan çocuklarla dayanışma içinde olmaya devam etmeli ve daha umutlu bir dünyada yaşamın mücadelesini her seviyede vermeye devam etmeliyiz” dedi. Akdeniz, bu dayanışmaya katkı koyan herkese teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.
Benzer haberler
Featured
Erdoğan ”CHP'nin içindeki dış mihraklardan kurtulması hayırlı olacak”
Güney Kıbrıs Holguin’in Brüksel ziyaretini “daha ileri gelişmeler açısından belirleyici” görüyor
Gençlerin istihdamında en büyük sorun: Eğitim sistemi ve iş gücü piyasası uyumsuzluğu
Nöbetçi eczaneler (27 Haziran 2026)
"Mağusa Limanı: Hafızaya Davet" sergisi açılıyor
Her Daim Doğa Dostları Grubu'ndan yerel yönetimlere çağrı
Toprak Sempozyumu devam ediyor
Yapay zekalı gözlüklerle kopya dönemi: Asya'da sınav güvenliği tehdit altında
Küresel piyasalar önümüzdeki hafta ABD'de açıklanacak istihdam verilerine odaklandı



