Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Bugün hava nasıl olacak? (18 Ekim 2026) İki lider ilk kez sosyal bir etkinlikte bir araya geldi İncirli, gençlerle bir araya geldi "Üretimin her türlüsüne destek olacağız" Üstel’den yeni beş yıl mesajı Taçoy “Özerk sanayi bölgeleri ile üretimde reform yaşanacaktır” Çağıner Vakfı’ndan eğitim bursu Güney'in eylül enflasyonu yüzde 5,2 İlkan Varol, Ombudsman raporunu Erhürman’a sundu Petrol-İş ile hissedarlar uzlaştı, bayilere akaryakıt verilmeye başlandı Polisten beş ilçede asayiş ve trafik denetimi Güney'de yeni doğan bebeğe Lejyoner tanısı.. Hastalığa neden olan bakteri klinikteki suda tespit edildi Holguin'den liderlere "Gerekli uzun vadeli kararları alın" çağrısı Akü kutup başları seyir halindeki araçta yangına neden oldu Hristodulidis “Costa Erdoğan ile TC-AB ilişkilerinin Kıbrıs sorunuyla paralel bağlanmasını görüşecek” Erhürman Politis’e konuştu “19 maddelik öneri belgesini almadım” İstanbul'da su baskınları ve selin ardından kaybolan kişileri arama çalışmaları sürüyor İkamet izni bulunmayan 37 kişi tutuklandı 24 saatlik yağış miktarı 5 kilogramda kaldı Alkollü sürücülerin karıştığı kazalarda 1'i motosiklet sürücüsü, 4 kişi yaralandı Nöbetçi eczaneler (17 Ekim 2026) Bugün hava nasıl olacak? (18 Ekim 2026) İki lider ilk kez sosyal bir etkinlikte bir araya geldi İncirli, gençlerle bir araya geldi "Üretimin her türlüsüne destek olacağız" Üstel’den yeni beş yıl mesajı Taçoy “Özerk sanayi bölgeleri ile üretimde reform yaşanacaktır” Çağıner Vakfı’ndan eğitim bursu Güney'in eylül enflasyonu yüzde 5,2 İlkan Varol, Ombudsman raporunu Erhürman’a sundu Petrol-İş ile hissedarlar uzlaştı, bayilere akaryakıt verilmeye başlandı Polisten beş ilçede asayiş ve trafik denetimi Güney'de yeni doğan bebeğe Lejyoner tanısı.. Hastalığa neden olan bakteri klinikteki suda tespit edildi Holguin'den liderlere "Gerekli uzun vadeli kararları alın" çağrısı Akü kutup başları seyir halindeki araçta yangına neden oldu Hristodulidis “Costa Erdoğan ile TC-AB ilişkilerinin Kıbrıs sorunuyla paralel bağlanmasını görüşecek” Erhürman Politis’e konuştu “19 maddelik öneri belgesini almadım” İstanbul'da su baskınları ve selin ardından kaybolan kişileri arama çalışmaları sürüyor İkamet izni bulunmayan 37 kişi tutuklandı 24 saatlik yağış miktarı 5 kilogramda kaldı Alkollü sürücülerin karıştığı kazalarda 1'i motosiklet sürücüsü, 4 kişi yaralandı Nöbetçi eczaneler (17 Ekim 2026)
Dolar —
Euro —
Sterlin —

Gazimağusa Karakol Parkı yenileme çalışmaları başladı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Gazimağusa Karakol Parkı yenileme çalışmaları başladı
Reklam
Gazimağusa Belediyesi, Çocuk Parklarını Düzenleme Projesi kapsamında Karakol Parkı'nı yenileme çalışmalarına başladı. Gazimağusa Belediyesi Proje Bölümü görevli Peyzaj Mimarı Dilara Dindar yazılı açıklamasında daha güvenli ve çağdaş bir oyun alanı haline getirilmesi amacıyla Karakol Parkı’nın yenileneceğini kaydetti. Dindar, oyun alanındaki kauçuk zeminin yenileneceğini, oyuncakların tamir edileceğini, yeni oyuncakların uygun zeminlere yerleştirileceğini ve böylelikle parkın çocuklara daha çeşitli oyun seçenekleri sunacağını söyledi. Çevre düzenlemesi, ağaç ve bitki ıslahı ile ilgili kapsamlı çalışmaların da yapılacağını belirten Dindar, park civarında kontrolsüz büyüyüp boyları elektrik tellerini aşan ve devrilme tehlikesi taşıyan okaliptüs ağaçlarının ıslahının sağlanacağını kaydetti. Parke ve bordür döşemesi ile parkın genel görünümünün iyileştirilmesinin planlandığını ifade eden Dindar, elektrik tesisatı döşemesi ile aydınlatma ihtiyacının da sağlanacağını kaydetti.

Benzer haberler

Featured
Bugün hava nasıl olacak? (18 Ekim 2026) 18 Eki 2026 08:18 İki lider ilk kez sosyal bir etkinlikte bir araya geldi 18 Eki 2026 08:04 İncirli, gençlerle bir araya geldi "Üretimin her türlüsüne destek olacağız" 17 Eki 2026 20:22 Üstel’den yeni beş yıl mesajı 17 Eki 2026 20:17 Taçoy “Özerk sanayi bölgeleri ile üretimde reform yaşanacaktır” 17 Eki 2026 20:11 Çağıner Vakfı’ndan eğitim bursu 17 Eki 2026 20:04 Güney'in eylül enflasyonu yüzde 5,2 17 Eki 2026 19:07 İlkan Varol, Ombudsman raporunu Erhürman’a sundu 17 Eki 2026 19:00 Petrol-İş ile hissedarlar uzlaştı, bayilere akaryakıt verilmeye başlandı 17 Eki 2026 18:55