Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yeniden aday oldu
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter basın toplantısı düzenleyerek, 25 Aralık’ta yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.
Başkan Arter toplantıda, 2014 yılında göreve gelmesinden bu yana kente yaptığı projeleri anlattı.
Arter, döviz patlaması ve pandeminin etkileri nedeniyle yarım kalan projeleri olduğuna işaret ederek, bu projeleri yarım bırakmamak, kente kazandırmak adına yerel seçimlerde son kez aday olduğunu açıkladı. Arter, “TC Büyükelçiliği katkılarıyla Salamis Yolu,hayvan barınağı, perşembe pazarı, Çanakkale Şehitliği çevre düzenlemesi, Glapsides plajı, yeni kreş binasının yapımı, yağmur drenajı projesi gibi birçok proje yaptıklarını pandemi sürecinde de liman yolu ve ara mahalleler olmak üzete 7 km karelik bir asfaltlama çalışmasını hayata geçirdiklerini, 8 Ekim tarihinde de 46 yıl aradan sonra Kapalı Maraş’ın iki büyük caddedinin halkın ziyaretine açtıklarını belirtti.”
Görevin yeniden kendisine verilmesi halinde yarım kalan projeleri tamamlayıp, görevini başka bir arkadaşına devredeceğini sözlerine ekledi.
Benzer haberler
Featured
TAM PARTİ destekleyeceği belediye başkan adaylarını açıkladı
"Dünyanın en yaşlı insanı" Ethel Caterham 117'inci yaşını kutladı
Pazar günü Lefkoşa'da bazı sokaklarda asfaltlama çalışması yapılacak
Rahvancıoğlu "Mesele artık sadece seçilme hakkı değil, seçme hakkıdır"
Tahran’dan Güney Kıbrıs’a mesaj
Topaloğlu “Taşımacının cebinden daha ne kadar alacaksınız?"
Şeybani, Türkiye'yi Suriye'nin yeniden inşasında "kilit bir ortak" olarak nitelendirdi
Ronaldinho yıllar sonra futbola geri döndü
Sıcaklık ve nem artışı ruhsal dengeyi olumsuz etkileyebiliyor


