Gazeteciler Birliği olağanüstü genel kurula gidiyor

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği (KTGB), Yönetim Kurulu’nun oy birliği ile aldığı kararla, olağanüstü genel kurula gidiyor.
Birlikten yapılan açıklamaya göre, Yönetim Kurulu yaptığı toplantıda Olağanüstü Genel Kurul’un 10 Temmuz Cumartesi günü saat 09.00’da yapılmasını kararlaştırdı.
Olağanüstü Genel Kurul Lefkoşa’da Gazeteciler Birliği Kompleksinde yer alan Paradise Park’ta gerçekleştirilecek.
Olağanüstü Genel Kurulda, Gazeteciler Birliği yönetim ve denetim organları seçilecek.
Olağanüstü Genel Kurulda ayrıca Birlik tüzüğünün bazı maddelerinde değişikliğe de gidilmesi ve bu maddelerin üyelerin onay ve görüşlerine sunulması kararı da alındı.
Birlik yönetimine aday olacakların Genel Kurul ilanından, genel kurulun yapılacağı tarihin 24 saat öncesine kadar KTGB’ne yazılı başvuruda bulunmaları gerekiyor. Disiplin ve onur kurulu üyeliklerine ise Genel Kurul günü de başvuru yapılabiliyor.
Başvuruların en geç 9 Temmuz saat 08.59’a kadar yazılı olarak Birliğe yapılması gerekiyor.
Covid-19 salgınına karşı her türlü önlemin alınacağı Olağanüstü Genel Kurulun Paradise Park’ın geniş salonunda yapılacağı kaydedildi.
Voice Kıbrıs Haber
Benzer haberler
Featured
“29 Ekim Cumhuriyet Yol Koşusu”na başvurular başladı
Güney Kıbrıs'ın 7 aylık bütçe fazlası ve Eylül ayı enflasyonu açıklandı
Erken yaşta akıllı telefon, yeme bozukluğu riskini artırıyor
Güney Kıbrıs’ta üç çiftlikte mavi dil hastalığı görüldü
Üstel “Türkiye’yi adadan uzaklaştırma, bizi yok sayma senaryoları karşısında sessiz kalmamız beklenemez”
Panama'da 7,7 büyüklüğünde deprem
Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Montella ile yollar ayrıldı
Cylingo, Dünya Zirvesi Ödülleri 2026’da Kıbrıs’ın Kültür ve Miras adayı oldu
Nijerya'da Lassa ateşi nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 300'e yaklaştı



