Fuara, KTSO şemsiye standı altında 6 işletme katıldı

Voice Kıbrıs Haber
KKTC’den 6 sanayi işletmesi, Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) şemsiyesi altında, önde gelen gıda fuarlarından Anuga 21’e katıldı.
KTSO’dan verilen bilgiye göre, Almanya’nın Köln şehrinde her iki yılda bir düzenlenen Anuga bugün sona erdi. Fuara, KTSO şemsiye standı altında 6 işletme katıldı.
Fuara limonata ve macun-reçel ürünleriyle katılan Medi Mediterranean Trading Ltd. Direktörü Ahmet Tokatlıoğlu, “Sadece Almanya’dan değil, dünyanın her yerinden potansiyel alıcılarla görüşme, muadil ürünleri görme imkanımız da oldu. Bu kendimizi daha da geliştirmek açısından oldukça önemli” dedi.
Alkollü-alkolsüz içecek üreticileri arasında yer alan Selim ve Oğlu Sema İçkileri Ltd. Direktörü Atilla Süren, “Ne aradığını ve ne istediğini bilen kişilerin standımızı ziyaret etmesinden memnunuz. Güzel bağlantılar yaptık. Avrupa ülkeleri ile iş yapacağımıza inanıyorum” dedi.
Alkollü-alkolsüz içecek üreticisi Mey İçki Sanayi Temsilcisi Ali Çağrı Arıkan da “Profesyonel alıcıların fuarı ziyaret ettiğini gözlemledim. Olumlu ve iş getirecek görüşmelerimiz oldu. İhracata yönelik verimli kontaklarımız oldu” dedi.
Narin Unlu Mamuller Direktörü Hulus Hulusioğlu, “Narin Bakery olarak, standımıza gösterilen ilgiden oldukça memnunuz. Çok ciddi görüşmelerimiz oldu. Fuar sonrası çalışma başlatıp potansiyel müşterilere ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.
Reha Süt Ürünleri Ltd. Direktörü Mustafa Kaymak, “Bu fuar da bizim için önemli. Potansiyel müşterilerimizle bir araya geldiğimiz gibi, yeni müşterilerle de iletişim kuruyoruz” diye konuştu.
Helva ve tahın markalarından Helvasan Ltd. Direktörü Emre Çerkez ise, “Bu fuarda özellikle tahına olan ilginin giderek arttığını gözlemledim. Bu bizim için çok önemli. Oldukça yoğun bir ziyaretçim olduğunu söyleyebilirim. Çok verimli bir fuar geçirdim” dedi.
Voice Kıbrıs Haber/TAK
Benzer haberler
Featured
7 bin yıllık hendekte gizemli keşif: Başsız iskeletler çıktı
Hücreleri gençleştiren riskli tedavi insan üzerinde deneniyor
Döviz piyasalarında günün son rakamları (10 Haziran 2026)
Arıklı "Genel seçimler Ekim ayında yapılmalı"
Nijerya'da güvenli olmayan gıda bir yılda 53 binden fazla can aldı
Fransa'da demir yolu çalışanları greve gitti
Güney Kıbrı'ta dış ticaret açığı ilk dört ayda arttı
Ekinci “Trafik güvenliği siyasi hesaplara kurban edilemez”
Borsa günü yatay seyirle tamamladı


