Financial Times "KKTC’deki üniversiteler yabancı öğrenciler için tuzak"

Voice Kıbrıs Haber
İngiliz “Financial Times” gazetesinin, KKTC’deki üniversitelerin, yabancı öğrenciler için “tuzak” olduğunu savunduğu haberi, Kıbrıs Rum basınında da yer aldı.
Haravgi gazetesi ve diğer gazeteler, Financial Times gazetesine yer alan “Kuzey Kıbrıs’taki üniversitelerde, öğrenim fırsatlarını tanıtan ajansların, özellikle Afrika ve Asya’dan olan yabancı öğrencilere tuzak kurduğu” şeklindeki habere yer verdiler.
Gazete ilgili haberi “FT: Yabancı Öğrenciler İçin 'Kuzey Kıbrıs' Tuzak” başlığıyla aktardı.
Fileleftheros gazetesi “Yabancı Öğrenciler İçin 'Kuzey Kıbrıs’ın Tuzağı-Financial Times', İşgal Rejiminin Avrupa’yı Afrikalılara Nasıl Sattığını İfşa Ediyor” başlığını kullanırken Alithia gazetesi ise haberi “Avrupa Birliği’de Eğitimle İle İlgili Reklamlarla İşgal Altındaki Topraklara Gençleri Gönderiyorlar” şeklinde aktardı.
Benzer haberler
Featured
Trump "Bence Ukrayna'nın yeni bir başkan edinme vakti geldi"
Isaias Kasırgası can aldı, 800 binden fazla ev elektriksiz kaldı
İki doz ilaca rağmen idamdan sağ çıkan mahkum taburcu edildi
Anthropic'in yapay zeka modeli sahte cinayet ihbarında bulundu
Brüksel'deki protestolarda çıkan olayların ardından 17'si çocuk 21 kişi savcılığa sevk edildi
Trump, çabaları karşılığında 8 Nobel Barış Ödülü alması gerektiğini söyledi
Mustafa Demir Hatay'da son yolculuğuna uğurlandı
Çeler "Sandalye değil, toplumun geleceğinin peşindeyiz"
Green Pedal "İki hafta geçi, ihmal hala devam ediyor



