Fidias hakkında AB Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıslı Rum AP Milletvekili ve tanınmış sosyal medya fenomeni Fidias Panayotu hakkında AB Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Politis gazetesi, AB Yolsuzlukları Önleme Birimi’ne yaklaşık iki ay önce yapılan bir şikayette, Kıbrıslı Rum AP Milletvekili Fidias Panayotu’nun AB kaynaklarını kişisel harcamaları için kullandığının iddia edildiğini, bunun üzerine AB Savcılığının soruşturma başlattığını yazdı.
Habere göre iddia sahipleri, Fidias’ın Limasol’da aylık kirası 5-6 bin Euro olan bir villa kiralayarak, burayı ofisi olarak gösterdiğini ancak bu evi parti vermek amaçlı zaman zaman kullandığını belirterek, bazı deliller de sundular.
Bu delillerin ardından AB Yolsuzlukları Önleme Birimi’nin araştırma gerçekleştirdiğini ve delilleri AB Savcılığına gönderdiğini aktaran gazete, Fidias’ın ise bu konudaki iddialara, önümüzdeki günlerde bir video yayınlayarak yanıt vereceğini söylediğini belirtti.
Benzer haberler
Featured
Uzayda savaş tehlikesi: Rusya'dan ABD'ye sert tepki
AB’den Kanada'ya ilk "ortak üye" olma teklifi
Fransa'da aşırı sıcaklar nedeniyle mayıstan bu yana 8 bine yakın ek ölüm
Döviz piyasalarında günün son rakamları (16 Eylül 2026)
İncirli “Ada 74’ü unutmadık, kamuyu zarara uğratan hiçbir dosyayı unutmayacağız”
Reynar’dan yargı için güçlü ve özerk bütçe çağrısı
Fed, küresel piyasalar için önemli olan faiz kararını açıkladı
YDP, aday adaylığı başvurularının başladığını duyurdu
Akaryakıta bir ay olmadan üçüncü zam!



