Fenerbahçelilerden vefa ziyareti…
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
KKTC Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi A. Sertaç Komsuoğlu ve Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt; atlet, basketbolcu, kürekçi ve voleybolcu olarak kulübe yıllarca hizmet eden, kulübün kadın basketbol ve voleybol şubelerini kuran ve kaptanlığını yapan Ayten Salih Berkalp’i bayramda ziyaret etti.
İstanbul’da öğrenim gördüğü yıllarda Fenerbahçeye Büyük hizmetleri bulunan, kulübün bir değil iki tane branşının kurucuları arasında yer alan ve kaptanlıklarını yapan ( Kadın Voleybol ve Basketbol takımları) , Dr.Ayten Berkalp ile Lefkoşa Eziç restoranda bir araya geldi.
Kulüp yöneticileri , dernek başkanı Gökhan Necipoğlu ve Genel Sekreter Burçin Aliusta’nın da hazır bulunduğu kısa fakat anlamlı ziyarette duygusal anlar da yaşandı.
Özellikle büyük emekleri ve başarıları bulunan Kadın Voleybol takımındaki anılarını paylaşması inanılmazdı. Dr. Ayten Salih Berkalp ziyarette Kulüp müzesine ve başkan Ali Koç’a iletilmek üzere , Ahmet Tolgay’ın yazdığı “Dr. Ayten’in Romanı” isimli kitabı hediye etti. Dr. Ayten Salih kitabı, “Fenerbahçe Spor Kulübü'ne yaşamımdaki katkılarından ötürü teşekkür ederim” diyerek imzaladı.
Ziyaret Dr.Ayten Berkalp’e , üzerinde Fenerbahçe Futbol takımımızın imzaları bulunan Formanın takdim edilmesi ve çekilen anı fotoğraflarının ardından tamamlandı.
Benzer haberler
Featured
KTÖS "Sorunlar çözülmezse süresiz grev dahil tüm eylem seçeneklerini gündeme alacağız"
Meteoroloji Dairesi 22 – 28 Ağustos tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı
Barçın "Maliye Bakanlığı yine borçlanıyor"
Petrol güçlü seyrediyor
Haftalık sebze-meyve denetim sonuçları açıklandı
Nöbetçi eczaneler (21 Ağustos 2026)
Girne İtfaiye Şubesi hatlarında arıza meydana geldi
Zeytinyağı denetim sonuçlarında tağşişe rastlanmadı
Dinçyürek “Yeni Girne Hastanesi’ni açmaya hazırız”


