Fedonos’un görevine dönme talebi reddedildi
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Yargılandığı için görevden uzaklaştırılan ve 100 bin euroluk kefaletle serbest bırakılan Baf Belediye Başkanı Fedonas Fedonos’un, görevine dönmek için yaptığı temyiz başvurusu reddedildi.
Alithia gazetesi, Fedonos aleyhindeki davanın 11 Şubat’ta karara bağlandığını ve Fedonos’un, görevine dönebilmek için kararı istinaf mahkemesine taşıdığını, ancak istinaf mahkemesinin talebi reddettiğini yazdı.
Haberde, yasa gereği 3 yıldan fazla hapis cezası gerektiren herhangi bir suçtan yargılanan belediye başkanlarının göreve dönmesinin mümkün olmadığı ifade edildi.
Benzer haberler
Featured
Fed faizi sabit tuttu: İki üyeden artış itirazı
Çin'de yaşlı nüfusu ilk kez çocuk nüfusunu geçti
YÖDAK ile YÖKAK iş birliğinde KKTC’deki üniversitelerin UKAP başvurularına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı
Brezilya'da seçimi kaybeden Bolsonaro, Arjantin üzerinden ABD'ye kaçtı
Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Türk halkı, ada ve çevresindeki denizlerdeki doğal kaynakların ortak sahibidir”
Cuma günü bazı bölgelere 3 saat elektrik verilemeyecek
KTTB “Sahte diplomaları düzenleyenler kadar denetlemeyenler de suçludur"
Aysel Alihan son yolculuğuna uğurlandı
Borsa günü yüzde 0,13 değer kazanarak tamamladı




