Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Girne Limanı’nda insan kaçakçılığı: 13 kişi tutuklandı! Şerife Kırcıoğlu için kan aranıyor! İki ayrı trafik kazasında 27 yaşındaki yaya yaralandı! Girne Acapulco kavşağı ile Değirmenlik yol ayrımı, 3 gün trafiğe kapalı Girne'de iş kazası: 19 yaşındaki işçi yaralandı! Fed toplantısında dikkatler faiz kararından ziyade Warsh'ın vereceği mesajlarda olacak Meziyet İlgililer hayatını kaybetti! Rogers “Kuşları öldürebilecek olan bu ilaç türünü neden Bakanlık almakta ısrar ediyor?” Dinçyürek "İhtiyaç halinde yasal prosedürler çerçevesinde deport işlemleri uygulanabilir" Besim "HIV pozitif çıkan kişi süreç devam ederken sınır dışı edildiği için temaslı takibi yapılamadı" Berova “Bu korkutma siyasetiyle baskı yapılması doğru değil” Barçın "Yasa yüzlerce kişiyi mağdur edecek" Erhürman “5+1’e gidilecekse belli sonuçlar çıkacağının güvence altına alınması gerekir" Üstel “Gördük ki, her zamanki gibi masaya konan henüz bir şey yok" Nöbetçi eczaneler (16 Haziran 2026) "Erhürman’ın ortaya koyduğu dört ayaklı çözüm metodolojisini CTP olarak destekliyoruz" 14. Devlet Genç Sanatçılar Yarışması yeniden düzenlenecek Ataoğlu “Bundan sonra da olmamız gereken yerde olmaya devam edeceğiz” Girne Acapulco kavşağı ile Değirmenlik yolunu kullanacak sürücülerin dikkatine! Şahali “30 okulun içinde Eğitim Bakanlığı’nın 30 kuruşu yoktur” Girne Limanı’nda insan kaçakçılığı: 13 kişi tutuklandı! Şerife Kırcıoğlu için kan aranıyor! İki ayrı trafik kazasında 27 yaşındaki yaya yaralandı! Girne Acapulco kavşağı ile Değirmenlik yol ayrımı, 3 gün trafiğe kapalı Girne'de iş kazası: 19 yaşındaki işçi yaralandı! Fed toplantısında dikkatler faiz kararından ziyade Warsh'ın vereceği mesajlarda olacak Meziyet İlgililer hayatını kaybetti! Rogers “Kuşları öldürebilecek olan bu ilaç türünü neden Bakanlık almakta ısrar ediyor?” Dinçyürek "İhtiyaç halinde yasal prosedürler çerçevesinde deport işlemleri uygulanabilir" Besim "HIV pozitif çıkan kişi süreç devam ederken sınır dışı edildiği için temaslı takibi yapılamadı" Berova “Bu korkutma siyasetiyle baskı yapılması doğru değil” Barçın "Yasa yüzlerce kişiyi mağdur edecek" Erhürman “5+1’e gidilecekse belli sonuçlar çıkacağının güvence altına alınması gerekir" Üstel “Gördük ki, her zamanki gibi masaya konan henüz bir şey yok" Nöbetçi eczaneler (16 Haziran 2026) "Erhürman’ın ortaya koyduğu dört ayaklı çözüm metodolojisini CTP olarak destekliyoruz" 14. Devlet Genç Sanatçılar Yarışması yeniden düzenlenecek Ataoğlu “Bundan sonra da olmamız gereken yerde olmaya devam edeceğiz” Girne Acapulco kavşağı ile Değirmenlik yolunu kullanacak sürücülerin dikkatine! Şahali “30 okulun içinde Eğitim Bakanlığı’nın 30 kuruşu yoktur”
Dolar
Euro
Sterlin

Fatih Portakal hakkında soruşturma

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Fatih Portakal hakkında soruşturma

Türkiye’de Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FOX TV haber sunucusu Fatih Portakal hakkında "suç işlemeye alenen tahrik" suçundan soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Başsavcılık'tan yapılan açıklamada, Fatih Portakal hakkında, 10 Aralık'ta FOX TV ana haber bülteninde sarf ettiği sözleriyle ilgili "suç işlemeye alenen tahrik" suçundan soruşturma başlatıldığı belirtildi. Program CD'sinin celbi için RTÜK'e müzekkere yazıldığı ifade edilen açıklamada, "O tarihten itibaren Cumhuriyet Başsavcılığımıza çeşitli yerlerden gönderilen 16 şikayet, bu soruşturmayla birleştirilmiş olup soruşturma devam etmektedir." denildi. (TAK-AA)

Benzer haberler

Türkiye
Erdoğan-Guterres telefonla görüşmesinde Kıbrıs’taki son gelişmeler de ele alındı 2026-06-15 21:20:00 Fidan, Holguin’i kabul etti 2026-06-15 16:56:00 Kızılcık Şerbeti'nin Işıl'ı Ece İrtem hayatını kaybetti 2026-06-15 15:23:00 Türkiye'de üç ili sağanak ve dolu vurdu: Hasarın bilançosu ağır! 2026-06-14 13:32:00 Prof. Dr. Naci Görür'den Gaziantep'teki deprem sonrası kritik uyarı 2026-06-13 11:11:00 Gaziantep'te korkutan deprem! 2026-06-13 09:06:00 CHP'de iki belediye başkanının ihracı istendi 2026-06-12 20:09:00 CHP'de Ali Mahir Başarır ve Gökhan Günaydın'ın grup başkanvekilliği düştü 2026-06-12 15:07:00 Silivri Belediye Başkanı gözaltına alındı 2026-06-12 09:55:00