Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Borsa günü yüzde 0,70 değer kazanarak tamamladı Kıbrıs Türk Genç Hekimler Derneği, Türkiye ve Avrupa’da temsilcilik açtı Bilinçli ve verimli klima kullanımı enerji tüketimini azaltıyor Küresel piyasalar yön arayışında İskele’de, ilk kez uluslararası maraton düzenleniyor Bakanlık’tan yasağa aykırı uygulamalara tanık olan vatandaşlara ihbar çağrısı KTTB “Ülkede adeta sevkler üzerine kurulu bir sağlık sistemi oluştu” Girne'deki cinayete ilişkin detaylar ortaya çıktı! Euro banknotları yeniden tasarlanıyor ABD'de salmonella salgını 27 eyalete yayıldı: Sebebi jalapeno biberleri olarak gösteriliyor Aral Moral “Yurttaşlık Yasası güncellenmeli” Girne'deki cinayet zanlıları mahkemeye çıkarıldı! Kıbrıs Rum Meteoroloji Dairesi "1968’den beri yaşanan 8’inci en sıcak temmuz" Ertuğruloğlu, TC Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile görüştü “Great Sea Inteconnector” (GSI) Projesine Fransız “Meridiam” şirketi de dahil oldu Nöbetçi eczaneler (6 Ağustos 2026) Güney Kıbrıs'taki hayvan besicileri eylem yaptı Mars yüzeyinin hemen altında korunmuş organik karbon bulundu Dana “Hedefimiz sonuç alıcı süreçlerin gerçekleşmesidir” Alihtia “Hristodulidis görüşmeye hazır ama randevuyu Ağustos sonuna verdi” Borsa günü yüzde 0,70 değer kazanarak tamamladı Kıbrıs Türk Genç Hekimler Derneği, Türkiye ve Avrupa’da temsilcilik açtı Bilinçli ve verimli klima kullanımı enerji tüketimini azaltıyor Küresel piyasalar yön arayışında İskele’de, ilk kez uluslararası maraton düzenleniyor Bakanlık’tan yasağa aykırı uygulamalara tanık olan vatandaşlara ihbar çağrısı KTTB “Ülkede adeta sevkler üzerine kurulu bir sağlık sistemi oluştu” Girne'deki cinayete ilişkin detaylar ortaya çıktı! Euro banknotları yeniden tasarlanıyor ABD'de salmonella salgını 27 eyalete yayıldı: Sebebi jalapeno biberleri olarak gösteriliyor Aral Moral “Yurttaşlık Yasası güncellenmeli” Girne'deki cinayet zanlıları mahkemeye çıkarıldı! Kıbrıs Rum Meteoroloji Dairesi "1968’den beri yaşanan 8’inci en sıcak temmuz" Ertuğruloğlu, TC Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile görüştü “Great Sea Inteconnector” (GSI) Projesine Fransız “Meridiam” şirketi de dahil oldu Nöbetçi eczaneler (6 Ağustos 2026) Güney Kıbrıs'taki hayvan besicileri eylem yaptı Mars yüzeyinin hemen altında korunmuş organik karbon bulundu Dana “Hedefimiz sonuç alıcı süreçlerin gerçekleşmesidir” Alihtia “Hristodulidis görüşmeye hazır ama randevuyu Ağustos sonuna verdi”
Dolar
Euro
Sterlin

Fasulye ve elmalar imha edildi!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Fasulye ve elmalar imha edildi!

Tarım Dairesi, 26 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasındaki haftalık gıda denetim sonuçlarını açıkladı. İki ithal, iki yerli üründe limit üstü bitki koruma ürünü tespit edildi. Daireden yapılan açıklamada, ithal ürünlerden alınan 37 numunenin 35’inin temiz çıktığı, limit üstü bitki koruma ürünü içeren iki numuneye rastlandığı ifade edildi. Menteş Kardeşler Tic. Ltd.’e ait Elma Golden’da limit üstü bitki koruma ürünü tespit edildiğinden dolayı ürünün firmanın isteği üzerine imha edildiği belirtilen açıklamada, Non Foods’a ait Elma Golden’ın da firmanın isteği üzerine imha edileceği kaydedildi. Açıklamada, yerli ürünlerden alınan 20 numunenin 18’inin temiz olduğu, tavsiye dışı bitki koruma ürünü tespit edilen bir ve limit üstü bitki koruma ürünü tespit edilen bir numuneye rastlandığı ifade edildi. Tatlısu'da yetiştirilen fasulyede tavsiye dışı bitki koruma ürünü tespit edildiğinden dolayı ürünün imha edildiği kaydedilen açıklamada, aynı üreticiye ait hıyardan alınan ikinci numunede limit üstü bitki koruma tespit edilmesi nedeniyle ürünün hasadının bir sonraki laboratuvar analizine kadar durdurulduğu belirtildi.

Benzer haberler

Featured
Borsa günü yüzde 0,70 değer kazanarak tamamladı 6 Ağu 2026 19:26 Kıbrıs Türk Genç Hekimler Derneği, Türkiye ve Avrupa’da temsilcilik açtı 6 Ağu 2026 18:33 Bilinçli ve verimli klima kullanımı enerji tüketimini azaltıyor 6 Ağu 2026 18:21 Küresel piyasalar yön arayışında 6 Ağu 2026 18:02 İskele’de, ilk kez uluslararası maraton düzenleniyor 6 Ağu 2026 17:30 Bakanlık’tan yasağa aykırı uygulamalara tanık olan vatandaşlara ihbar çağrısı 6 Ağu 2026 17:13 KTTB “Ülkede adeta sevkler üzerine kurulu bir sağlık sistemi oluştu” 6 Ağu 2026 15:55 Girne'deki cinayete ilişkin detaylar ortaya çıktı! 6 Ağu 2026 15:36 Euro banknotları yeniden tasarlanıyor 6 Ağu 2026 15:17