Eurovision’un favori şarkısı “Tattoo”
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Emine DAVUT YİTMEN -İSVEÇ
İsveç, bu yılki Eurovision Şarkı Yarışması'nda Loreen’in seslendirdiği "Tattoo" adlı şarkısıyla birincilik için yarışıyor. Eurovision Şarkı Yarışması'nın favori ismi olan Loreen, Salı günü düzenlenen yarı finalde 10 finalistten biri olmuştu.
Eurovision Şarkı Yarışması’nı geçtiğimiz yıl Ukrayna kazanmıştı. Ancak, ülkedeki savaş yüzünden 2023'teki yarışmanın ev sahipliği Liverpool’a devredilmişti. Liverpool’da yarın 67. kez düzenlecek olan şarkı yarışmasında, 37 ülke şampiyonluk için mücadele edecek.
İSVEÇ YENİDEN BİRİNCİLİK YOLUNDA
İsveç’te yarınki final yarışması için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 2012 yılındaki Eurovision Şarkı Yarışması’na İsveç adına Euphoria adlı şarkıyla katılan Loreen, ülkesini zafere taşımıştı. Bu yıl bir kez daha İsveç’i temsil eden Loreen, şampiyonluğu zorluyor.
https://www.youtube.com/watch?v=b3vJfR81xO0&t=2sBenzer haberler
Dünya
Trump canlı yayında idam planından son anda vazgeçti
ABD’de seçim öncesi gizemli mektup alarmı
Avusturya’da 14 yaş altı kız çocuklarına başörtüsü yasağı protestolara yol açtı
AB Liderleri Brüksel’de toplandı
Tur gemisinden denize atlayan kadın 20 saat sonra yüzerken bulundu
Tahran'dan İstanbul'a giden yolcu uçağı acil iniş yaptı
Trump "İran'a ne yapacağımızı bekleyin ve görün"
Air India uçağı, kaçırılma alarmı iddiası üzerine acil iniş yaptı
Ameliyat geçiren Papa 14. Leo'ya akciğer kanseri tanısı kondu





