Erhürman “Meclis'e sunulan vize ile ilgili KTMMOB yasa önerisi hala duruyor!”
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, İmar Yasası değişikliğine ilişkin tasarının geri çekildiğini, buna karşın hükümetin üç milletvekili tarafından Meclis'e sunulan vize ile ilgili KTMMOB yasa önerisinin hala durduğunu belirtti.
Erhürman, sosyal medya açıklamasında şunları kaydetti:
"İmar Yasası değişikliğine ilişkin tasarı geri çekildi ama "hükumet"e mensup üç milletvekili tarafından Meclis'e sunulan vize ile ilgili KTMMOB yasa önerisi hala duruyor!
Depremin ilk gününden beri sahada olan KTMMOB'nin ve bağlı odaların (örneğin İMO'nun) motivasyonunu kırmak mı niyetiniz? Hem "bilimin sesine kulak vereceğiz" de, hem de bilim dışı girişimlerde ısrarcı ol. Bu arada KTMMOB'nin size rağmen İsias'tan numune alan Birlik olduğunu da hatırlatırım! Böyle bir dönemde kimse bu samimiyetsizliği içine sindirmek zorunda değil. Sinir uçlarıyla oynuyorsunuz! Uyarıyorum!"
Benzer haberler
Featured
Brent petrolün varil fiyatı 103 dolar sınırında
Baykallı “Savaş suçu işleyenler yargılanmalı, hakikat komisyonu kurulmalı”
Üredi “Anayasal sorunların giderilmesi, sorularımızın bittiği anlamına gelmez”
İncirli “İstedikleri kadar oyun çevirsinler. Ellerinden geleni artlarına koymasınlar"
Hafta sonu yer yer sağanak yağmur bekleniyor
Denetimler sonucu elmalar imha edildi
Üstel “Hedefimiz bağımlılık ortaya çıkmadan önlem almak”
Yılmaz “Üstel’in bu konuya bizzat eğilmesi ve Başbakanlığın koordinasyonu son derece kıymetli”
Taçoy “Denetimlerin yaygınlaşması için müfettiş sayısı imkanlar çerçevesinde arttırıldı”



