Emeklilerin “Yoklama Bildirgesi” beyan tarihi uzatıldı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Maliye Bakanlığı’na bağlı Hazine ve Muhasebe Dairesi, Emeklilik Şubesi'nden maaş ödenen emekli veya hak sahiplerinin, hayatta olup olmadığını kontrol etmek amacıyla adreslerine postalanan ‘Yoklama Bildirgeleri’nin son beyan tarihinin 9 Mayıs’a kadar uzatıldığını duyurdu.
Daire'den yapılan açıklamada, çeşitli nedenlerle henüz işlemlerini tamamlamayanların, Yoklama Bildirgeleri’ni en geç 9 Mayıs 2025 tarihine kadar, Gelir ve Vergi Dairesi Şubelerine veya doğrudan Lefkoşa Hazine ve Muhasebe Dairesi Emeklilik Şubesi’ne ulaştırılması gerektiği kaydedildi.
Açıklamada, Yoklama Bildirgeleri’ni belirtilen süre içerisinde göndermeyenlerin emekli maaşlarının tedbir olarak banka hesaplarına yatırılmayacağı kaydedildi.
Benzer haberler
Featured
Belçika'daki büyük orman yangını 7. gününde kontrol altına alındı
İskele’de cumartesi günü Uzay ve Bilim Sempozyumu yapılacak
Döviz piyasalarında günün son rakamları (20 Ağustos 2026)
Amcaoğlu “Kontrolsüz fiyat artışlarını durdurmak için yoğun çaba harcıyoruz”
Borsa günü yüzde 0,43 değer kaybıyla tamamladı
Almanya'da aşırı sıcaklardan hayatını kaybedenlerin sayısı yaklaşık 14 bine yükseldi
İskele Belediyesi'nden pis su iddialarına yanıt
Güçlü El Nino'nun küresel ekonomiye faturası ağır olabilir
Türkiye'den Atina'nın açıkladığı plana tepki "Hiçbir hukuki sonuç doğurmayacak"


