Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
İsmet İnönü Bulvarı kullanacak sürücülerin dikkatine! Baykallı “Kıbrıs’taki statüko yeni krizlere gebedir” Erhürman: “Prosedürel karar, TMK’nın etkililiği ve mülkiyet rejimi açısından olumsuzluk yaratmadı” Güney Kıbrıs’ta Mavi Bayraklı plaj sayısı 56’ya ulaştı Hamitköy tarla, Haspolat’ta arazi yangını! İçişleri Bakanlığı duyurdu "Ercan çevresindeki dron uçuş yasağı bir ay daha uzatıldı" Kontrolden çıkan araç su kanalına düştü, sürücü yaralandı! Gönyeli'de 22 yaşındaki genç ölü olarak bulundu! Sendikalardan hükümete 15 Eylül'e kadar süre Alkollü sürücünün neden olduğu kazada araçlar birbirine girdi Dinçyürek “Fizyoterapi hizmetlerinin yaygınlaştırılması için ortak yol haritası belirlendi” Rallinin nabzı bu pazar İnönü’de atacak Nöbetçi eczaneler (11 Haziran 2026) T.C Merkez Bankası faiz kararını açıkladı AB'nin Göç ve İltica Paktı yarın yürürlüğe giriyor Girne’de “Dünya Yoga Günü” etkinliği düzenleniyor Erhürman “Bu memleketin çocuklarını dünyada görmezden gelemeyecekleri bir noktaya gitmek zorundayız" Denktaş “Borcu borçla kapatma dönemi sona erecek… Vergiler aşağı çekilecek” Pakistan'ın Azad Cammu Keşmir bölgesindeki helikopter kazasında 22 asker öldü İncirli “Bu ülke değişecek, halk kazanacak” İsmet İnönü Bulvarı kullanacak sürücülerin dikkatine! Baykallı “Kıbrıs’taki statüko yeni krizlere gebedir” Erhürman: “Prosedürel karar, TMK’nın etkililiği ve mülkiyet rejimi açısından olumsuzluk yaratmadı” Güney Kıbrıs’ta Mavi Bayraklı plaj sayısı 56’ya ulaştı Hamitköy tarla, Haspolat’ta arazi yangını! İçişleri Bakanlığı duyurdu "Ercan çevresindeki dron uçuş yasağı bir ay daha uzatıldı" Kontrolden çıkan araç su kanalına düştü, sürücü yaralandı! Gönyeli'de 22 yaşındaki genç ölü olarak bulundu! Sendikalardan hükümete 15 Eylül'e kadar süre Alkollü sürücünün neden olduğu kazada araçlar birbirine girdi Dinçyürek “Fizyoterapi hizmetlerinin yaygınlaştırılması için ortak yol haritası belirlendi” Rallinin nabzı bu pazar İnönü’de atacak Nöbetçi eczaneler (11 Haziran 2026) T.C Merkez Bankası faiz kararını açıkladı AB'nin Göç ve İltica Paktı yarın yürürlüğe giriyor Girne’de “Dünya Yoga Günü” etkinliği düzenleniyor Erhürman “Bu memleketin çocuklarını dünyada görmezden gelemeyecekleri bir noktaya gitmek zorundayız" Denktaş “Borcu borçla kapatma dönemi sona erecek… Vergiler aşağı çekilecek” Pakistan'ın Azad Cammu Keşmir bölgesindeki helikopter kazasında 22 asker öldü İncirli “Bu ülke değişecek, halk kazanacak”
Dolar
Euro
Sterlin

Ektam işçilerinin grevi 10’uncu gününde!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Ektam işçilerinin grevi 10’uncu gününde!
Ektam işçilerinin grevi 10’uncu gününde devam ediyor.
DEV-İŞ sosyal medya sayfasından yapılan açıklama şu şekilde;
"Ektam emekçilerinin haklı direnişi 10. gününde ve bu mücadele artık yalnızca bir iş yeri meselesi değil, emek onurunun savunusudur.
Ektam Kıbrıs Ltd. yönetimi bilmelidir ki; emekçinin sesini bastırmaya çalışmak, öfkeyi ve direnci büyütmekten başka bir sonuç doğurmayacaktır.
Pazartesi (yarın) gününden itibaren KTÖS, KTOEÖS, KTAMS ve KAMUSEN tarafından örgütlü oldukları alanlarda uyarı grevlerine başlayacak; bu grevler dayanışma büyüdükçe artarak devam edecektir. Bu, emek düşmanlığına karşı örgütlü gücün açık ilanıdır.
Buradan açıkça ilan ediyoruz:
Görmezden geldikçe direniş büyüyecek!
Oyaladıkça üretim duracak!
Uzlaşıdan kaçtıkça sorumluluk büyüyecek!
Emek kazanacak.
Direniş kazanacak.
Dayanışma kazanacak."

Benzer haberler

Featured
İsmet İnönü Bulvarı kullanacak sürücülerin dikkatine! 2026-06-11 20:07:00 Baykallı “Kıbrıs’taki statüko yeni krizlere gebedir” 2026-06-11 19:55:00 Erhürman: “Prosedürel karar, TMK’nın etkililiği ve mülkiyet rejimi açısından olumsuzluk yaratmadı” 2026-06-11 19:03:00 Güney Kıbrıs’ta Mavi Bayraklı plaj sayısı 56’ya ulaştı 2026-06-11 18:45:00 Hamitköy tarla, Haspolat’ta arazi yangını! 2026-06-11 18:13:00 İçişleri Bakanlığı duyurdu "Ercan çevresindeki dron uçuş yasağı bir ay daha uzatıldı" 2026-06-11 18:10:00 Kontrolden çıkan araç su kanalına düştü, sürücü yaralandı! 2026-06-11 18:00:00 Gönyeli'de 22 yaşındaki genç ölü olarak bulundu! 2026-06-11 17:43:00 Sendikalardan hükümete 15 Eylül'e kadar süre 2026-06-11 17:42:00