Eğitim Bakanlığı 2. Yıldızlar Sahnede Müzik ve Dans Şöleni'ni erteledi
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Milli Eğitim Bakanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, yarın yapılması planlanan “2. Yıldızlar Sahnede Müzik ve Dans Şöleni”nin, Meteoroloji Dairesi’nden alınan hava tahmin raporları doğrultusunda ertelendiğini duyurdu.
Milli Eğitim Bakanlığı, Meteoroloji Dairesi’nden alınan hava tahmin raporuna göre yarın gün boyu beklenen yer yer yağmurun, ilerleyen saatlerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa dönüşeceğinin öngörüldüğünü kaydetti.
Bakanlık, bu nedenle ertelenen etkinliğin 21 Nisan Salı günü, saat 18.00’de, İskele Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılacağını açıkladı.
Benzer haberler
Featured
Nöbetçi eczaneler (20 Ağustos 2026)
Fransa ile Güney Kıbrıs arasında ortak tatbikat yapıldı
Türkiye Emniyet Genel Müdürü Ali Fidan, PGM’yi ziyaret etti
Trump, yıl sonuna doğru Kuzey Kore lideri Kim ile görüşebileceğini açıkladı
Petrol fiyatları güne yüzde 0,2 artışla başladı
“Financial Times” gazetesinin İran’ın Güney Kıbrıs’a saldırabileceği haberi gündemde
Endonezya'da bir deprem daha
Letimbiotis “Fransa’nın katılımı GSI’ye teknik, jeopolitik ve diplomatik boyutuna katma değer katıyor”
Türkiye'nin nüfusu belli oldu


