Dünyanın en iyi Tetris oyuncuları
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
2018 Dünya Klasik Tetris Şampiyonası'nda 7 kez dünya şampiyonu Jonas Neubauer'i yenen 16 yaşındaki Joseph Saelee şampiyon oldu.
2018 Dünya Klasik Tetris Şampiyonası ABD’nin Portland şehrinde gerçekleştirildi. 7 kez dünya şampiyonu olan Jonas Neubauer ile 16 yaşındaki Joseph Saelee’yi karşı karşıya getiren mücadelede genç oyuncu şampiyonluğu elde eden taraf oldu.
Klasik Tetris Dünya Şampiyonası 2010’dan bu yana gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz 8 yılda Jonas Neubauer 7 şampiyonluk bir de ikincilik elde etmişti. Bu sene de favori olarak görülen Neubauer, ikinci kez ikincilikte kalmış oldu. Saelee ise şampiyonluk ödülü olarak 1000 Dolar kazandı.
Eğlence için oynadığımız Tetris’in bu seviyede oynandığını görmek kendinizi yeteneksiz hissetmenize sebep olabilir ama bu insanlarla kendinizi karşılaştırıp yeteneklerinize haksızlık etmeyin. Profesyonel oyuncular insan üstü karar alma yeteneklerine ve reflekslere sahipler. Dünyanın en iyi iki oyuncusunu yan yana izlemek gerçekten özel bir şey izlediğinizi hissetmenize sebep oluyor.
(dunyahalleri.com)
Benzer haberler
Dünya
Fransa'da liselerde cep telefonu yeni eğitim yılından itibaren yasaklandı
Brüksel'de son 4 günde 5 silahlı saldırı düzenlendi
ABD Hazine Bakanı Bessent "İran'da şimdi son oyuna giriyoruz"
Nevada eyaletindeki orman yangınında 42 bin kişiye tahliye emri verildi
Macaristan'ın Szolnok kenti yakınlarında savaş uçağı düştü
Tahran petrol ihracatını durdurabilir
Yeni Zelanda'da 16 yaş altına sosyal medya yasağı için yasa tasarısı hazırlanıyor
AB'den Ukrayna'ya 6,1 milyar euro savunma desteği
Kazakistan'da tek meclisli Kurultay'ın ilk seçiminin ön sonuçları belli oldu


