DÜÇ teklifleri 18 Ocak'a kadar kabul edecek
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Devlet Üretme Çiftlikleri (DÜÇ), kasaplık hayvan satışı tekliflerin 18 Ocak’a kadar kabul edileceğini duyurdu.
DÜÇ’ten yapılan duyuruya göre, Şehit Teğmen Doğuş Uran Devlet Üretme Çiftliği'nde 50 baş kasaplık kuzu ve 1 baş kasaplık koç kapalı zarf yöntemiyla canlı ağırlık üzerinden satılacak. Taban fiyatın kuzu için 145 TL/kg ve koç için 110 TL/kg olduğu kaydedildi.
Tekliflerin KDV'siz, ödemelerin peşin (nakit) veya banka teminatlı çekle kabul edileceği, ihaleyi kazananların en geç 27 Ocak Cumartesi gününe kadar hayvanları almasının zorunda olduğu belirtildi. Hayvanların 26 Ocak’a kadar alınmaması durumunda ihale kararının iptal edileceğine işaret edildi.
Satışa sunulan hayvanların ilgili çiftliklerde görülebileceği, tekliflerin en geç 18 Ocak Perşembe 11.00’e kadar Şht. Tğm. Doğuş Uran Devlet Üretme Çiftliği'ndeki teklif kutusuna atılması gerekiyor. Geç gelen teklifler dikkate alınmayacak.
Benzer haberler
Featured
Japonya'da meydana gelen selde 6 kişi hayatını kaybetti
Sterlin 65 TL sınırında
Netanyahu, İngiltere'yi "İslam Cumhuriyeti" diye hedef aldı
Almanya’da orman yangını nedeniyle yaklaşık 2 bin kişi tahliye ediliyor
Borsa günü yüzde 0,28 değer kazanarak
TMK ara sınıfları ile NKL Anadolu ve Fen Lisesi programlarına yönelik kontenjan sınavı başvuruları başlıyor
Üstel, Tatlısu’da sosyal konut projesinin yakında başlayacağını açıkladı
Hasan Kıran için acil kan aranıyor
Fidan "Türkiye-Mısır işbirliği bölgesel barış ve refaha hizmet ediyor"


