“Doğa Market” adlı etkinlik düzenlenecek

Voice Kıbrıs Haber
Yaban hayatı desteklemek amacıyla 16 Ekim Cumartesi Günü Taşkent Doğa Parkı’nın aktivite merkezinde “Doğa Market” adlı bir etkinlik düzenleniyor.
Zibilci Geri Dönüşüm Atölyesi ve Taşkent Doğa Park iş birliğinde düzenlenen etkinliğe, doğayı seven, tanıyan, tanımak isteyen, yaban olan şeylerin yaban kalması için destek olmak isteyen tüm herkes davet edildi.
Etkinlik, saat 10.00-16.00 saatleri arasında yer alacak. Doğal, el emeği ve ikinci el ürünleri yanı sıra yiyecek ve içecek satışlarının yapılacağı etkinlikte, Serdar Tuksal ile Can Kara şarkılar seslendirecek, DJ performansları yer alacak.
Etkinlikte ayrıca, 17 doğa fotoğrafçısının eserlerinin yer alacağı bir mini sergi de olacak. Sergide fotoğraf satışından elde edilecek tüm gelir, Yaban Hayat Hastanesi’ne gelen hasta ve yaralı hayvanların ihtiyacı olan Xray cihazı ve ameliyatlar için gaz anestezi cihazı alımında kullanılacak.
TAK
Benzer haberler
Featured
Uçakta dizüstü bilgisayar yangını: Yaralanan yolcular oldu
FIFA Dünya Kupası finaline ceza yağdırdı
İngiltere'de bir ilke imza atıldı: Kanser tedavisi gören dev piton sağlığına kavuştu
Çinli insansı robot 100 metreyi Usain Bolt'tan daha hızlı koştu
Uzun yolculuklarda hareketsizlik "pıhtı" riskini artırıyor
Mehmet Akif Caddesi'ni (Dereboyu) kullanacak sürücülerin dikkatine!
Küresel piyasalarda önümüzdeki hafta gözler Jackson Hole Sempozyumu ve ABD'deki büyüme ile istihdam verilerine çevrildi
İngiltere'de polis aracı ile otomobilin çarpıştığı kazada çok sayıda kişi öldü
Güney Kıbrıs’ta güneş enerji sistemindeki arıza elektrik kesintisine neden oldu


