Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Kıbrıs Türk Sanatçılar, Müzisyenler ve Sahne Emekçileri Sendikası kuruluyor Muhasebe ve Denetim alanında Ankara’da gerçekleştirilen temaslar Maliye Bakanı Berova’ya sunuldu Gazimağusa'da bazı güzergahlar trafiğe kapatılacak “Cumhurbaşkanlığı Harmoni Koro ve Orkestrası” başvuruları devam ediyor Kaza Mahkemesi’ne yeni atamalar yapıldı Cumhurbaşkanı Erhürman ile Kıbrıslı Rum lider Hristodulidis yarın görüşecek Rahvancıoğlu “Seçime beş ay kala atananlar hangi projeleri hayata geçirecek?” Dere yatağına düşen araç 4 takla attı: 1'i ağır 2 genç yaralandı 49’uncu Dönem Yedek Subay celbi için son yoklama 28 Eylül’de Brent petrolün varili 108,06 dolardan işlem görüyor Ateşli Silahlar (Değişiklik) Yasa Tasarısı ile güvenlik kurallarının güçlendirilmesi hedefleniyor Küresel piyasalarda gözler, Fed'in faiz kararına çevrildi Los Angeles'te habercilere ait helikopter düştü Altın alacaklar dikkat: Gözler saat 21:00'e çevrildi Satürn'ün güney kutbunda 10 kenarlı dev bir atmosfer dalgası keşfedildi Döviz kurlarında son durum (16 Eylül 2026) Bugün hava nasıl olacak? (16 Eylül 2026) 6 tonluk kaçak et olayında yeni gelişme! Trump "Yapay zeka alarmları sahtekarlık" Döviz piyasalarında günün son rakamları (15 Eylül 2026) Kıbrıs Türk Sanatçılar, Müzisyenler ve Sahne Emekçileri Sendikası kuruluyor Muhasebe ve Denetim alanında Ankara’da gerçekleştirilen temaslar Maliye Bakanı Berova’ya sunuldu Gazimağusa'da bazı güzergahlar trafiğe kapatılacak “Cumhurbaşkanlığı Harmoni Koro ve Orkestrası” başvuruları devam ediyor Kaza Mahkemesi’ne yeni atamalar yapıldı Cumhurbaşkanı Erhürman ile Kıbrıslı Rum lider Hristodulidis yarın görüşecek Rahvancıoğlu “Seçime beş ay kala atananlar hangi projeleri hayata geçirecek?” Dere yatağına düşen araç 4 takla attı: 1'i ağır 2 genç yaralandı 49’uncu Dönem Yedek Subay celbi için son yoklama 28 Eylül’de Brent petrolün varili 108,06 dolardan işlem görüyor Ateşli Silahlar (Değişiklik) Yasa Tasarısı ile güvenlik kurallarının güçlendirilmesi hedefleniyor Küresel piyasalarda gözler, Fed'in faiz kararına çevrildi Los Angeles'te habercilere ait helikopter düştü Altın alacaklar dikkat: Gözler saat 21:00'e çevrildi Satürn'ün güney kutbunda 10 kenarlı dev bir atmosfer dalgası keşfedildi Döviz kurlarında son durum (16 Eylül 2026) Bugün hava nasıl olacak? (16 Eylül 2026) 6 tonluk kaçak et olayında yeni gelişme! Trump "Yapay zeka alarmları sahtekarlık" Döviz piyasalarında günün son rakamları (15 Eylül 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Dinçyürek Ankara’da Memişoğlu ile bir araya geldi

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Dinçyürek Ankara’da Memişoğlu ile bir araya geldi
Reklam
Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, Ankara’daki temasları kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ile bir araya geldi. Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasında sağlık alanında sürdürülen çalışmaların geldiği nokta ele alındı. Bakanlar, ikili anlaşmaların güncellenmesi ve yeni iş birliklerinin geliştirilmesi konusunda ortak irade ortaya koydu. Dinçyürek konuşmasında, Türkiye Cumhuriyeti’nin sağladığı desteklere dikkat çekerek, başta Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz olmak üzere Türkiye Sağlık Bakanlığı’na teşekkür etti. Dinçyürek, mevcut çalışmaların değerlendirilmesi, anlaşmaların revize edilmesi ve gelecek süreçte atılacak adımların belirlenmesi amacıyla yoğun bir gündemle Ankara’da bulunduklarını ifade etti. Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ise, Türkiye’nin KKTC’yi kendisinden ayrı görmediğini vurgulayarak, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi adına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Memişoğlu, iki ülkede yapımı süren hastane projelerinin büyük önem taşıdığını ifade ederek, bu yatırımların Türkiye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla ilerlediğini ve tamamlandığında önemli sağlık hizmetleri sunacağını kaydetti. “Sizin ve hükümetinizin çabasını bizzat şahit olan birisi olarak takdir ediyor, destekliyoruz.” diyen Memişoğlu, KKTC’nin sağlık alanındaki çalışmalarına verdikleri önemi vurguladı.

Benzer haberler

Featured
Kıbrıs Türk Sanatçılar, Müzisyenler ve Sahne Emekçileri Sendikası kuruluyor 16 Eyl 2026 12:57 Muhasebe ve Denetim alanında Ankara’da gerçekleştirilen temaslar Maliye Bakanı Berova’ya sunuldu 16 Eyl 2026 12:37 Gazimağusa'da bazı güzergahlar trafiğe kapatılacak 16 Eyl 2026 12:01 “Cumhurbaşkanlığı Harmoni Koro ve Orkestrası” başvuruları devam ediyor 16 Eyl 2026 11:58 Kaza Mahkemesi’ne yeni atamalar yapıldı 16 Eyl 2026 11:55 Cumhurbaşkanı Erhürman ile Kıbrıslı Rum lider Hristodulidis yarın görüşecek 16 Eyl 2026 11:23 Rahvancıoğlu “Seçime beş ay kala atananlar hangi projeleri hayata geçirecek?” 16 Eyl 2026 11:18 Dere yatağına düşen araç 4 takla attı: 1'i ağır 2 genç yaralandı 16 Eyl 2026 11:15 49’uncu Dönem Yedek Subay celbi için son yoklama 28 Eylül’de 16 Eyl 2026 10:38