"Devlet olarak sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz"

Voice Kıbrıs Haber
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Taekwondo Judo Karate Federasyonu yöneticilerinden oluşan heyeti kabul etti.
Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar kabulde yaptığı konuşmada, sporcuların elde ettiği başarıların mutluluk verici olduğunu söyledi.
Federasyon yetkilileri ve antrenörlerin, gençlere daima sahip çıktığını; spora teşvik ettiğini kaydeden Cumhurbaşkanı Tatar; “Ülkemize uygulanan ambargolara rağmen sporcularımız çok önemli başarılara imza atmaktadır. Biz de devlet olarak sporcularımıza destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Federasyonun gönüllü olarak yaptığı çalışmalar da ayrıca takdire şayandır” dedi.
Tatar, ailelerin çocuklarına verdiği desteğin ve federasyon yetkililerine güvenin de oldukça önemli olduğunu ifade etti.
Sporcuların uluslararası arenalarda başarı elde etmesinin KKTC’nin tanınması açısından önemli olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Tatar, sporcuların ailelerine, antrenörlere ve federasyon yetkililerine teşekkür etti.
GÖKBİLEN
KKTC Taekwondo Judo Karate Federasyonu Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen de konuşmasında, kendilerini kabulünden dolayı Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a teşekkür ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Kabulde, Cumhurbaşkanlığı Spor Danışmanı Sertaç Bozatlı da hazır bulundu.
Benzer haberler
Featured
Güney Kıbrıs Sinirlioğlu’na karşı kampanya başlattı
16. Uluslararası Cumhuriyet Klasik Otomobil Rallisi bugün yapılıyor
Üç örgütten açıklama “Hiçbir beden toplumsal normlara uymak adına değiştirilmek zorunda değildir”
Öztürkler “Türkiye ve KKTC’nin Doğu Akdeniz’deki meşru hakları tartışma konusu olamaz”
Kathimerini “Türkiye Kıbrıs sorununa çizgiyi çekti...İki devlet”
Güney Kıbrıs AB-Türkiye yakınlaşmasından endişeli
Holguin “İlerlemenin önündeki en büyük engel iç siyaset ve seçimler”
İKD 15. Yılın Kadın Girişimcileri Ödülleri sahiplerini buldu
GİKAD, "Lapta Hesap İşi"ni podyuma taşıdı




