Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi hurda demir satışı yapacak

Voice Kıbrıs Haber
Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi, açık artırma usulü ile hurda demir satışı yapacak.
Daireden yapılan açıklamaya göre, hurda demirin yanında hurda aküler de bulunuyor. Satış 6 Nisan Salı, saat 10:00’da Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi’nin Haspolat’taki ambarında yapılacak.
Malzemelerin Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi’nin Haspolat’taki ambarı, Lefkoşa Sanayi Bölgesi’ndeki Su işleri Dairesi ve DÜÇ Margo ve Çömlekci Çiftliklerinde bulunduğu kaydedildi.
Satışa katılmak için gerekli olan şartnamenin, Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Müdürlüğü Ayniyat ve Levazım Şubesinden temin edilmesi gerekiyor.
Katılım için ayrıca 45 gün süreli geçici banka teminat mektubu veya Başbakan Yardımcılığı ve Maliye Bakanlığı Gelir ve Vergi Dairesi veznesine yatırılacak para karşılığı alınan makbuz ve Devlet’e vergi borcu olmadığına dair belge gerektiği belirtildi. Akü satışına katılmak için ek olarak Çevre Dairesinden Akü taşıma ve muhafaza izin belgesi gerektiği ifade edildi.
Bilgi için tahsis edilen hat: 228-5940-41 (dahili 239) olarak açıklandı.
TAK
Benzer haberler
Featured
Japonya'da doğurganlık oranı en düşük seviyeye geriledi
Thalassemia Derneği Başkanı Varoğlu “Düzenli kan verin, hayat kurtarın”
Üstel “Azerbaycan ile KKTC arasındaki ilişki sıradan bir devlet ilişkisi değil”
Kahvenin fazlası vücudu nasıl etkiliyor?
Güney Kıbrıs ile Hong Kong arasında anlaşma imzalandı
İki Toplumlu Gençlik Teknik Komitesi Kıbrıslı Rum eş başkanı “yalnızca ummuyoruz, mücadele de ediyoruz”
Ticaret Dairesi Müdürü mevkiine atama yapıldı
Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı
Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip”


