Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Küresel piyasalarda Orta Doğu bilinmezliği risk iştahını sınırlıyor Pilot havalimanında uyuşturucuyla yakalandı: Testi de pozitif çıktı Petrol fiyatlarındakii düşüş durdu Venezuela'daki depremlerde can kaybı 6 bini geçti Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro'dan seçilmiş yeni yönetime "bombalı saldırı" uyarısı Altın fiyatlarında Ortadoğu ve Fed çıkmazı ABD'de 25 eyalet, son tarifeleri nedeniyle Trump yönetimine dava açtı Döviz kurlarında son durum (4 Ağustos 2026) Pezeşkiyan "İran bölgede gerilim ve güvensizliğin artmasını istemiyor" Kosova'nın kuzeyinde bir toplu mezar daha bulundu Gazze'de ilaç krizi derinleşiyor Sterlin 64 TL'yi aştı, Euro 55 TL'ye ulaştı! Rusya'da Apple hakkında rekabet soruşturması başlatıldı İngiltere'de siber saldırı sonucu 100 binden fazla polise ait bilgiler sızdırıldı Trump, İran'ı müzakereler konusunda "ikiyüzlü" davranmakla suçladı Sofoklis Film Gösterimi ve Söyleşisi yarın akşam AB Bilgi Merkezi’nde yapılacak Nazlı "Kadına yönelik şiddetin sorumlusu yalnızca fail değil, önlem almayan devlettir" İtfaiye Müdürlüğü halkı yangın riskine karşı tedbir alarak felaketi önlemeye çağırdı Borsa günü yüzde 0,35 değer kaybederek tamamladı CTP Kadın Örgütü "Şiddetin sıradanlaşmasına izin vermeyeceğiz" Küresel piyasalarda Orta Doğu bilinmezliği risk iştahını sınırlıyor Pilot havalimanında uyuşturucuyla yakalandı: Testi de pozitif çıktı Petrol fiyatlarındakii düşüş durdu Venezuela'daki depremlerde can kaybı 6 bini geçti Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro'dan seçilmiş yeni yönetime "bombalı saldırı" uyarısı Altın fiyatlarında Ortadoğu ve Fed çıkmazı ABD'de 25 eyalet, son tarifeleri nedeniyle Trump yönetimine dava açtı Döviz kurlarında son durum (4 Ağustos 2026) Pezeşkiyan "İran bölgede gerilim ve güvensizliğin artmasını istemiyor" Kosova'nın kuzeyinde bir toplu mezar daha bulundu Gazze'de ilaç krizi derinleşiyor Sterlin 64 TL'yi aştı, Euro 55 TL'ye ulaştı! Rusya'da Apple hakkında rekabet soruşturması başlatıldı İngiltere'de siber saldırı sonucu 100 binden fazla polise ait bilgiler sızdırıldı Trump, İran'ı müzakereler konusunda "ikiyüzlü" davranmakla suçladı Sofoklis Film Gösterimi ve Söyleşisi yarın akşam AB Bilgi Merkezi’nde yapılacak Nazlı "Kadına yönelik şiddetin sorumlusu yalnızca fail değil, önlem almayan devlettir" İtfaiye Müdürlüğü halkı yangın riskine karşı tedbir alarak felaketi önlemeye çağırdı Borsa günü yüzde 0,35 değer kaybederek tamamladı CTP Kadın Örgütü "Şiddetin sıradanlaşmasına izin vermeyeceğiz"
Dolar
Euro
Sterlin

Deniz dibinde füze/top mermisi tespit edildi!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Deniz dibinde füze/top mermisi tespit edildi!

Güney Kıbrıs’ta Akama bölgesinde deniz dibinde eski, oksitlenmiş ve kullanılamaz halde bir füze/top mermisi tespit edildiği haber verildi. Akama deniz bölgesinde dün bir grup dalgıcın 4 metre derinlikte ve kıyıdan yüz metre mesafede şüpheli bir nesne bulduğunu, ardından Baf Deniz ve Liman polisinin alarma geçtiğini yazan “Alphanews” ve diğer haber siteleri, tespit edilen nesnenin askeri bir ateşli silah mermisi olduğunu belirtti. Haberde, bu sabah bölgeye giden patlayıcı madde uzmanlarının uzun süren araştırmalarının sonucunda, bulunan nesnenin yaklaşık yarım metre uzunluğunda eski, oksitlenmiş ve kullanılamaz durumda bir füze/top mermisi olduğunun tespit edildiği kaydedildi. Merminin Liman ve Deniz Polisi mensupları tarafından gözetim altına alındığı belirtildi.

Benzer haberler

Featured
Küresel piyasalarda Orta Doğu bilinmezliği risk iştahını sınırlıyor 2026-08-04 09:29:02 Pilot havalimanında uyuşturucuyla yakalandı: Testi de pozitif çıktı 2026-08-04 09:24:28 Petrol fiyatlarındakii düşüş durdu 2026-08-04 09:17:08 Venezuela'daki depremlerde can kaybı 6 bini geçti 2026-08-04 09:01:27 Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro'dan seçilmiş yeni yönetime "bombalı saldırı" uyarısı 2026-08-04 08:57:05 Altın fiyatlarında Ortadoğu ve Fed çıkmazı 2026-08-04 08:37:16 ABD'de 25 eyalet, son tarifeleri nedeniyle Trump yönetimine dava açtı 2026-08-04 08:17:24 Döviz kurlarında son durum (4 Ağustos 2026) 2026-08-04 08:07:45 Pezeşkiyan "İran bölgede gerilim ve güvensizliğin artmasını istemiyor" 2026-08-03 22:05:38