Değerli edebiyatçı Tuncay Çağatay’ın hayatı belgesel oluyor

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Kadın Öyküleri Derneği ile farkındalığı yüksek işletmelerden ÖNDER Alışveriş Merkezleri arasında imzalanan anlaşma ile hayatımıza değer katan yeni bir kadınımızın öyküsü daha belgeselleştirilerek toplumla buluşturulacak.
Geçtiğimiz yıl ilk imzalanan protokol ile çekilen ve halkla buluşturulan piyanist, besteci ve piyano öğretmeni Jale Derviş Belgeseli’nin ardından bu yıl da yeni bir yeni bir anlaşma ile bu işbirliğinin devamlılığı sağlanmış oldu.
KÖDER adına Başkan Şenay Ekingen ve ÖNDER Alışveriş Merkezleri yöneticisi Gülşah Sanver Manavoğlu arasında imzalanan sözleşme ile edebiyat öğretmeni Tuncay Çağatay çekimlerine yakında başlanacak.
Gülşah Sanver Manavoğlu derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve toplumun hafızasına çok önemli katkılar yaptığını dile getirdi. Geçtiğimiz yıl imzalanan ve bu yıl toplumla buluşan Jale Derviş belgeselinin çok büyük ilgi gördüğünü, birçok eski dostu, arkadaşı, öğretmen-öğrenciyi bir araya getirdiğini, Jale hanımın özellikle genç kuşaklara tanıtımına büyük katkısı olduğuna dikkat çekerek bu zor olduğu kadar önemli ve güzel olan çalışmalara destek vermeyi sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.
KÖDER Başkanı Şenay Ekingen de ÖNDER Alışveriş Merkezleri’ne ve toplumsal bilinci yüksek, birçok önemli konuyla ilgili farkındalığı olan yöneticisi Gülşah Sanver Manavoğlu’na derneğe olan desteklerini sürdürdüğü için teşekkür ederek ÖNDER Alışveriş Merkezleri’ne bu konuda örnek bir davranış sergilediklerini de sözlerine ekledi.
Benzer haberler
Featured
LBO Koroları sezonu “Bir Şehrin Ezgisi” konseriyle tamamlıyor
Güney Kıbrıs’ta hafta sonu meydana gelen kazalarda iki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Meclis Genel Kurulu tamamlandı: 4 yasa tasarısı görüşüldü
İngiltere'de 16 yaşından küçüklerin sosyal medya kullanması yasaklanacak
Özersay "Güney Kıbrıs malların alım satımına moratoryum koydurtmaya çalışıyor”
KTTB “Karne günü bir hesaplaşma günü değil”
Gürcafer "Ektiğimizi biçiyoruz, hata yapma lüksümüz kalmadı"
Trump'tan İran'a nükleer anlaşma sağlanamaması halinde saldırıları yeniden başlatma tehdidi
Güney Kıbrıs’tan Kayıp Şahıslar Komitesi’ne 380 bin euro destek


