Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Dünyadaki son bitkilerin ne zaman öleceği hesaplandı Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde Ebola salgınında vaka sayısı 1600'e yaklaştı Fransa kırmızı alarmda Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Temmuz 2026) Gedik "Başbakan Üstel’in açıklamaları teknik gerçeklerle örtüşmüyor" Fransa'da müze soygunu: Milyonlarca euroluk mücevherler çalındı Microsoft 4 bin 800 çalışanını işten çıkarıyor İlköğretimdeki geçici öğretmenlere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenliyor Çatalköy'de yarın elektrik kesintisi yapılacak Arpa buğday alış fiyatları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Erhürman, "Ayia Napa'daki olayla ilgili dördüncü kişi de tutuklandı" Dinçyürek “Ayia Napa'da saldırıya uğrayan vatandaşımızın durumu ağır ve çok ciddi” BİO-DER “Kanlıdere’deki kirlilik çevre, halk sağlığı ve canlı yaşamını tehdit ediyor” Cumhurbaşkanı Erhürman, AÖA Kuruluş (Değişiklik) Yasası’nı Meclis’e iade etti KTSYD'nin "Yılın Başarılıları" ödülleri sahiplerini buldu Alas "Mutfak yanıyor" Amcaoğlu "Tüm olumsuz koşullara rağmen akaryakıt ve gaz fiyatlarını aynı seviyede tutmayı başardık” Özel "Yol arkadaşlarımızla ve örgütümüzle birlikte doğru yoldan sapmayacağız" Meteoroloji açıkladı: Yarın ve çarşamba günü yağmur bekleniyor Hüseyin Mavideniz davasında karar açıklandı! Dünyadaki son bitkilerin ne zaman öleceği hesaplandı Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde Ebola salgınında vaka sayısı 1600'e yaklaştı Fransa kırmızı alarmda Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Temmuz 2026) Gedik "Başbakan Üstel’in açıklamaları teknik gerçeklerle örtüşmüyor" Fransa'da müze soygunu: Milyonlarca euroluk mücevherler çalındı Microsoft 4 bin 800 çalışanını işten çıkarıyor İlköğretimdeki geçici öğretmenlere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenliyor Çatalköy'de yarın elektrik kesintisi yapılacak Arpa buğday alış fiyatları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Erhürman, "Ayia Napa'daki olayla ilgili dördüncü kişi de tutuklandı" Dinçyürek “Ayia Napa'da saldırıya uğrayan vatandaşımızın durumu ağır ve çok ciddi” BİO-DER “Kanlıdere’deki kirlilik çevre, halk sağlığı ve canlı yaşamını tehdit ediyor” Cumhurbaşkanı Erhürman, AÖA Kuruluş (Değişiklik) Yasası’nı Meclis’e iade etti KTSYD'nin "Yılın Başarılıları" ödülleri sahiplerini buldu Alas "Mutfak yanıyor" Amcaoğlu "Tüm olumsuz koşullara rağmen akaryakıt ve gaz fiyatlarını aynı seviyede tutmayı başardık” Özel "Yol arkadaşlarımızla ve örgütümüzle birlikte doğru yoldan sapmayacağız" Meteoroloji açıkladı: Yarın ve çarşamba günü yağmur bekleniyor Hüseyin Mavideniz davasında karar açıklandı!
Dolar
Euro
Sterlin

DAÜ-SEM eğitimleri devam ediyor

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

DAÜ-SEM eğitimleri devam ediyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DAÜ-SEM), Avrupa Birliği Projesi kapsamında Dikmen Belediyesi çalışanlarına hizmet içi eğitim vermeyi sürdürüyor.

DAÜ’den verilen bilgiye göre, “Etkili İletişim Becerileri” ile başlayan seminerler; “Vatandaş İlişkileri”, “Yazılı İletişim Becerileri", “İngilizce Eğitimleri” ve “Microsoft Office Uygulamaları” ile devam etti.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan DAÜ-SEM Başkanı Doç. Dr. Metin Ersoy, Avrupa Birliği Projesi kapsamında Dikmen Belediyesi çalışanlarına verdikleri hizmet içi eğitimlerin başarıyla devam ettiğini belirterek, bu konuda katkı koyan herkese teşekkür etti.

Hizmet sektöründe faaliyetlerini sürdüren belediyelerin, bu tür seminerlerle birlikte çalışanlarına DAÜ’nün öğretim üyelerinin deneyim ve tecrübelerini kazandırdığını vurgulayan DAÜ-SEM Başkanı Doç. Dr. Ersoy, “Yazılı İletişim Becerileri” ve “Microsoft Office Uygulamaları” kurslarının DAÜ Bilgisayar ve Teknoloji Yüksekokulu laboratuvarlarında düzenlendiğini belirtti. Doç. Dr. Ersoy, DAÜ-SEM’in yerel yönetimlerle iş birliği içerisinde eğitimlerini sürdüreceğini de vurguladı.

(TAK)

Benzer haberler

Featured
Dünyadaki son bitkilerin ne zaman öleceği hesaplandı 2026-07-06 22:07:22 Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde Ebola salgınında vaka sayısı 1600'e yaklaştı 2026-07-06 22:00:17 Fransa kırmızı alarmda 2026-07-06 21:50:54 Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Temmuz 2026) 2026-07-06 21:46:37 Gedik "Başbakan Üstel’in açıklamaları teknik gerçeklerle örtüşmüyor" 2026-07-06 21:35:47 Fransa'da müze soygunu: Milyonlarca euroluk mücevherler çalındı 2026-07-06 21:30:54 Microsoft 4 bin 800 çalışanını işten çıkarıyor 2026-07-06 21:23:06 İlköğretimdeki geçici öğretmenlere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenliyor 2026-07-06 21:13:10 Çatalköy'de yarın elektrik kesintisi yapılacak 2026-07-06 21:07:53