Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Küresel piyasalar toparlanma eğiliminde Çavuş, 10 yangın müdahale aracı alınması için ihale tamamlandı TÜBA 8. Geleneksel Yaz Okulu’na KKTC’den doktora öğrencileri başvurabilecek Bazı bölgeler perşembe günü 3 saat elektriksiz kalacak Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliği bölgesel istikrarı tehlikeye atıyor” TDP "Hastane'deki ölüm olayı tüm yönleriyle aydınlatılmalı" ARUCAD ve Atölye Arkın yaratıcı yazarlık atölyesi düzenliyor Perol fiyatları saldırıların durmasıyla geriledi Larnaka’daki bir apartman dairesinde çürümüş kadın cesedi bulundu KTÖS “KGS-2 skandalı Eğitim Bakanı eliyle hasır altı mı ediliyor?" Akansoy “Anlaşma adadaki istikrarı tehdit ediyor” Şahali “İzaha muhtaç siyasi atamalarla devlet yönetimi sürdürülemez” Dört ayrı bölgede yangın: Evler ve tarım alanları zarar gördü Kürşat'tan Çavuş'a “Ben söylerim tamburam ne çalar" Tedbirsiz yakılan ateş, 3 dönümlük alanı kül etti! Kaza yapıp yaralanan sürücü alkol testini reddedince tutuklandı! İncirli “Toplumun tüm kesimleriyle birlikte yöneteceğiz” Nöbetçi eczaneler (9 Haziran 2026) Devletler arası çatışmalar Dünya Savaşı'ndan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı Şahiner "Hükümet taşımacılık ihalesi ile tarihi bir vurguna imza attı" Küresel piyasalar toparlanma eğiliminde Çavuş, 10 yangın müdahale aracı alınması için ihale tamamlandı TÜBA 8. Geleneksel Yaz Okulu’na KKTC’den doktora öğrencileri başvurabilecek Bazı bölgeler perşembe günü 3 saat elektriksiz kalacak Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliği bölgesel istikrarı tehlikeye atıyor” TDP "Hastane'deki ölüm olayı tüm yönleriyle aydınlatılmalı" ARUCAD ve Atölye Arkın yaratıcı yazarlık atölyesi düzenliyor Perol fiyatları saldırıların durmasıyla geriledi Larnaka’daki bir apartman dairesinde çürümüş kadın cesedi bulundu KTÖS “KGS-2 skandalı Eğitim Bakanı eliyle hasır altı mı ediliyor?" Akansoy “Anlaşma adadaki istikrarı tehdit ediyor” Şahali “İzaha muhtaç siyasi atamalarla devlet yönetimi sürdürülemez” Dört ayrı bölgede yangın: Evler ve tarım alanları zarar gördü Kürşat'tan Çavuş'a “Ben söylerim tamburam ne çalar" Tedbirsiz yakılan ateş, 3 dönümlük alanı kül etti! Kaza yapıp yaralanan sürücü alkol testini reddedince tutuklandı! İncirli “Toplumun tüm kesimleriyle birlikte yöneteceğiz” Nöbetçi eczaneler (9 Haziran 2026) Devletler arası çatışmalar Dünya Savaşı'ndan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı Şahiner "Hükümet taşımacılık ihalesi ile tarihi bir vurguna imza attı"
Dolar
Euro
Sterlin

Darp zanlısı tespit edilerek tutuklandı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Darp zanlısı tespit edilerek tutuklandı!

Lefkoşa’da 14 Ekim sabahı, çıkan kavga sonucu bir kişiyi ciddi şekilde darp eden zanlı polis tarafından tespit edilip tutuklandı.

Polisten yapılan açıklama şu şekilde:

"14.10.2020 tarihinde, saat 06:30 sıralarında, Lefkoşa'da Şht Mustafa Abdullah Sokak üzerinde, J.İ. aralarında çıkan tartışma sonucu I.N'nin sol göz ve burun kısmına yumruk vurup ciddi bir şekilde darp edip, adı edilenin burun kemiğinin kırılmasına sebep olmuştur.

Bahse konu şahıs 17.10.2020 tarihinde tespit edilerek tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir."

Voice of the Island/PGM

Benzer haberler

Featured
Küresel piyasalar toparlanma eğiliminde 2026-06-09 19:53:00 Çavuş, 10 yangın müdahale aracı alınması için ihale tamamlandı 2026-06-09 19:48:00 TÜBA 8. Geleneksel Yaz Okulu’na KKTC’den doktora öğrencileri başvurabilecek 2026-06-09 19:39:00 Bazı bölgeler perşembe günü 3 saat elektriksiz kalacak 2026-06-09 19:21:00 Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliği bölgesel istikrarı tehlikeye atıyor” 2026-06-09 19:11:00 TDP "Hastane'deki ölüm olayı tüm yönleriyle aydınlatılmalı" 2026-06-09 19:06:00 ARUCAD ve Atölye Arkın yaratıcı yazarlık atölyesi düzenliyor 2026-06-09 18:45:00 Perol fiyatları saldırıların durmasıyla geriledi 2026-06-09 18:38:00 Larnaka’daki bir apartman dairesinde çürümüş kadın cesedi bulundu 2026-06-09 18:31:00