Cumhuriyet Meclisi futbol takımı grup maçlarını tamamladı

Voice Kıbrıs Haber
Cumhuriyet Meclisi futbol takımı grup maçlarını tamamladı.
Cumhuriyet Meclisi’nden verilen bilgiye göre, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Türk Dünyası Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası dün Antalya’da başladı.
Turnuvanın ikinci gününde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclis takımı, Kırgızistan Meclisi ile karşılaştı. KKTC Meclis takımının galibiyetle sonuçlanan maçta, golleri Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gazimağusa Milletvekili Teberrüken Uluçay, İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Dursun Oğuz ile Meclis İdari, Mali, Teknik ve Parlamenter Hizmetler Müdürü Hasan Büyükoğlu attı.
Günün ikinci maçında ise; KKTC Meclis takımı, Azerbaycan Milli Meclisi ile karşı karşıya geldi. Bu mücadeleden ise Azerbaycan ekibi sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. KKTC Meclis takımı yarın turnuvadaki son maçına çıkacak.
Turnuva, 4 Nisan'daki final karşılaşmasıyla sona erecek.
Benzer haberler
Featured
Diagne feribot kazısıyla ilgili taziye mesajı yayımladı
Üstel "Soruşturma başlatıldı, kaptan dahil 8 kişi gözaltına alındı"
Kıb-Tek Yönetim Kurulu Başkanı Uzun “Lefke’ye alternatif bir elektrik hattı oluşturmaya çalışıyoruz”
Erdoğan "Kıbrıs Türk halkına başsağlığı diliyorum, çalışmalar için devletimizin tüm imkanlarını seferber ettik"
Feribot faciasında can kaybı 8'e yükseldi, 17 kişiyi arama çalışmaları sürüyor
Gemiden kurtarılan 20'den fazla kişi Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde
Erhürman "Geminin battığı bölgenin 514 metre derinlikte olması çalışmaları güçleştiriyor"
Yolcu gemisinin alabora olmasının ardından Taşucu Limanı'nda kriz masası kuruldu
Hristodulidis'ten Erhürman'a "Her türlü yardım sağlamaya hazırız"


