Cumhuriyet için mücadele ettiler

Voice Kıbrıs Haber
Badminton Federasyonu Cumhuriyetimizin kuruluşunun 34. Yılı kutlamaları çerçevesinde düzenlediği 11 Yaş Altı KKTC Badminton Şampiyonası sona erdi.
Badminton Federasyonu tarafından düzenlenen 11 yaş altı KKTC Şampiyonası hafta sonu yapıldı. 2007 ile 2011 arası doğumlu olan sporcuların katıldığı turnuvaya, ilginin yüksek olması dikkatlerden kaçmadı.
Gün boyunca çekişmeli ve heyecanı yüksek 5 kategoride toplam 30 maç oynandı. Özellikle tek erkekler ve tek bayanlar finalinin müthiş bir çekişmeye sahne olduğu turnuvada, erkelerde Yakın Doğu Üniversitesi adına yarışan Salih Doğu Öztürk şampiyon olmayı başarırken, kızlarda ise Girne Üniversitesi adına yarışan İzgi Mertdin şampiyon oldu. Çift Bayanlar mücadelesinde tüm rakiplerini mağlup eden Nehir M. Deniz ve İzgi Mertdin çifti ile Çift Erkeklerde mücadele eden Hüseyin Özuyanık ile Başar Kuzel çifti turnuvada yenilgi almadan birinci oldular. Mix maçlarında Nehir M Deniz ve Salih Doğu Öztürk çifti de tüm rakiplerini mağlup ederek birinci olmayı başardılar. Sporcuların topladığı puanlara göre ise takım şampiyonluğunu Yakın Doğu Üniversitesi kazanırken, ikinciliği Girne Üniversitesi, üçüncülüğü de Net Spor Kulübü kazandı.
Benzer haberler
Spor
Vakıflar Spor Kulübü başkanı Mehmet Kanan oldu
Dünya futbolu kaynıyor: Real Madrid, Barcelona'nın kupalarını istiyor
KTSYD Omaç Başat Halı Saha Basın Futbol Turnuvası 6 Ekim’de başlıyor
Kuzey Kıbrıs Su Sporları Federasyonu ile Türkiye Yüzme Federasyonu arasında protokol imzalandı
Cumhuriyet Meclisi ile TBMM futbol takımları zolasyon ve ambargolara karşı dostluk maçı yaptı
KKTC’deki spor heyecanı TRT Avaz’a taşınıyor
Cumhuriyet Meclisi ile TBMM futbol takımlarının dostluk maçının tarihi, yeri ve saati değişti
Hız ve adrenalin tutkunları Cemsa’da buluştu, piste 95 pilot çıktı!
Cumhuriyet Meclisi ile TBMM futbol takımları dostluk maçı yapacak



