Cumhurbaşkanı Tatar'a Ertuğruloğlu da eşlik ediyor

Voice Kıbrıs Haber
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak “Antalya Diplomasi Forumu”na katılmak amacıyla Türkiye’ye gitti.
Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’nun da eşlik ettiği Cumhurbaşkanı Tatar saat 16.15’te KKTC’den ayrıldı.
Antalya’da 18-20 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Antalya Diplomasi Forumu’na devlet başkanları, dışişleri bakanları ve temsilcilerinden oluşacak 1300 üst düzey yetkili katılıyıor.
“Yenilikçi Diplomasi: Yeni Dönem, Yeni Yaklaşımlar” temasıyla gerçekleştirilecek Antalya Diplomasi Forumu’nda, gündemdeki önemli bölgesel ve küresel meseleler çözüm odaklı tartışılacak, uluslararası sorunlar diplomasi yoluyla ele alınacak.
Antalya’da NEST Kongre Merkezi’nde düzenlenecek forum, yarın öğleden sonra Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun forumu takdim etmesiyle başlayacak. Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılış konuşması yapacağı forum, devlet ve hükümet başkanlarının ve katılımcılar yer alacağı panellerle devam edecek. Forum, 20 Haziran Pazar günü saat 11.00’da Mevlüt Çavuşoğlu’nun düzenleyeceği basın toplantısı ile sona erecek.
Voice Kıbrıs Haber/TAK
Benzer haberler
Featured
Pezeşkiyan "İran bölgede gerilim ve güvensizliğin artmasını istemiyor"
Kosova'nın kuzeyinde bir toplu mezar daha bulundu
Gazze'de ilaç krizi derinleşiyor
Sterlin 64 TL'yi aştı, Euro 55 TL'ye ulaştı!
Rusya'da Apple hakkında rekabet soruşturması başlatıldı
İngiltere'de siber saldırı sonucu 100 binden fazla polise ait bilgiler sızdırıldı
Trump, İran'ı müzakereler konusunda "ikiyüzlü" davranmakla suçladı
Sofoklis Film Gösterimi ve Söyleşisi yarın akşam AB Bilgi Merkezi’nde yapılacak
Nazlı "Kadına yönelik şiddetin sorumlusu yalnızca fail değil, önlem almayan devlettir"


