Cumhurbaşkanı Tatar yarın sabah İstanbul'a gidiyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhuriyeti’nde meydana gelen deprem felaketi ve yaşanan acılar nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a resmi ziyarette bulunarak, Kıbrıs Türk halkının üzüntüsünü, dayanışmasını ve taziyelerini sunacak.
Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Tatar, yarın sabah 11.40’ta Ercan Havalimanı’ndan İstanbul’a hareket edecek ve Türkiye saati ile 18.00’de Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek. Cumhurbaşkanı Tatar, aynı akşam saat 23.00’te ülkeye dönecek.
Cumhurbaşkanı Tatar, Ercan Havalimanı’ndan hareketinden önce ve ülkeye dönüşünde basına açıklamalarda bulunacak.
Benzer haberler
Featured
İspanya'da şiddetli yağışlar can aldı
Kalibaf "İran'ın sunduğu 7 şart uygulanmadıkça Hürmüz Boğazı açılmayacak"
Üstel "İktidarımız sürecek, istikrar sürecek, hizmetler büyüyecek"
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı "Ercan'da uçuş emniyeti ticari kaygıların ve operasyonel aksaklıkların üzerinde tutuluyor"
Girne-Lefkoşa ana yolunda kaza: Otobüs devrildi, iki kişi yaralandı
Creditwest Bank, KTEV burs işbirliğini yeniledi
İncirli “Ülkeyi ortak akılla hep birlikte geleceğe taşıyacağız”
GSI çalışmaları ekim ortalarında başlıyor
Güney Kıbrıs’ın Schengen üyeliği önündeki iki sorundan biri kalktı



