Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Elebaşı İtalya'da bulunan suç örgütüne operasyonda 33 zanlı tutuklandı Gönyeli Darts Lions Kulübü, KTOÖD üyelerinin de kullanabileceği aktivite odası kurdu KAÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden sergi KKTC, Bakü'de "KKTC Kültür Günü" etkinliğiyle tanıtılıyor Çayönü'nde korkunç kaza: Mustafa Aslan hayatını kaybetti! Japonya'da doğurganlık oranı en düşük seviyeye geriledi Thalassemia Derneği Başkanı Varoğlu “Düzenli kan verin, hayat kurtarın” Üstel “Azerbaycan ile KKTC arasındaki ilişki sıradan bir devlet ilişkisi değil” Kahvenin fazlası vücudu nasıl etkiliyor? Güney Kıbrıs ile Hong Kong arasında anlaşma imzalandı İki Toplumlu Gençlik Teknik Komitesi Kıbrıslı Rum eş başkanı “yalnızca ummuyoruz, mücadele de ediyoruz” Ticaret Dairesi Müdürü mevkiine atama yapıldı Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip” Kıbrıs Türk Tarih Kurumu yeniden kuruldu Nöbetçi eczaneler (13 Haziran 2026) Kıbrıs sorunundaki yeni 5+1 sürecine AB’nin katılımı polemiği… Kombos "Mülkiyet sürecinin kapatılmasını engelledik" Küresel piyasalar önümüzdeki hafta merkez bankaları haftasına giriyor Mağusa'da ruhsatsız doktorluk ve teknisyenlik yapan 2 kişi tutuklandı! Elebaşı İtalya'da bulunan suç örgütüne operasyonda 33 zanlı tutuklandı Gönyeli Darts Lions Kulübü, KTOÖD üyelerinin de kullanabileceği aktivite odası kurdu KAÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden sergi KKTC, Bakü'de "KKTC Kültür Günü" etkinliğiyle tanıtılıyor Çayönü'nde korkunç kaza: Mustafa Aslan hayatını kaybetti! Japonya'da doğurganlık oranı en düşük seviyeye geriledi Thalassemia Derneği Başkanı Varoğlu “Düzenli kan verin, hayat kurtarın” Üstel “Azerbaycan ile KKTC arasındaki ilişki sıradan bir devlet ilişkisi değil” Kahvenin fazlası vücudu nasıl etkiliyor? Güney Kıbrıs ile Hong Kong arasında anlaşma imzalandı İki Toplumlu Gençlik Teknik Komitesi Kıbrıslı Rum eş başkanı “yalnızca ummuyoruz, mücadele de ediyoruz” Ticaret Dairesi Müdürü mevkiine atama yapıldı Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip” Kıbrıs Türk Tarih Kurumu yeniden kuruldu Nöbetçi eczaneler (13 Haziran 2026) Kıbrıs sorunundaki yeni 5+1 sürecine AB’nin katılımı polemiği… Kombos "Mülkiyet sürecinin kapatılmasını engelledik" Küresel piyasalar önümüzdeki hafta merkez bankaları haftasına giriyor Mağusa'da ruhsatsız doktorluk ve teknisyenlik yapan 2 kişi tutuklandı!
Dolar
Euro
Sterlin

Tatar “Sürecin soğuk kanlılıkla takip edilmesi gerekir”

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Tatar “Sürecin soğuk kanlılıkla takip edilmesi gerekir”
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Lefkoşa Acil Durum Hastanesi’ni ziyaret etti. Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi’ni de ziyaret eden, burada doktor ve hemşireler ile görüşen Cumhurbaşkanı Tatar, Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Acil Durum Hastanesi Sorumlu Hekimi Erol Uçaner’den de bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Tatar, hastanede yaşanan olayda bebekleri rahatsızlanan ailelere geçmiş olsun temennisinde bulundu, yaşamını yitiren aileye başsağlığı diledi. Sağlık Bakanlığı ve hastane yönetiminin konu ile ilgili araştırmasını sürdürdüğünü ve konunun ne olduğunun netleşeceğini ifade eden Tatar, Acil Durum Hastanesi’nin iyi bir hastane olduğunu, burada büyük emek ve halka en iyi şekilde hizmet verildiğini söyledi. “Bu olay karşısında hepimiz üzüldük, hassas bir konu ama kimse bunun böyle olmasını istemez” diyen Tatar, sürecin soğuk kanlılıkla takip edilmesi gerektiğini düşündüğünü belirtti. Sağlık çalışanlarına teşekkür eden Tatar, yaşanan sürecin kolay bir süreç olmadığını ve yönetmenin de zor olduğunu vurguladı. Kaybedilen bebeğin ailesi ve diğer aileleri çok iyi anladığını belirten Tatar, acılı ailelere sabırlar, geçmiş olsun ve başsağlığı diledi. Aileleri çok iyi anladığını ifade eden Tatar, olayda etkilenen bebeklerin sağlığının düzelmeye başladığını, hep birlikte bu zor günleri atlatacaklarını söyledi. Bundan sonraki süreçte, bu yaşananlar dikkate alınıp yeni sistemin ona göre kurulması gerektiğini ifade eden Tatar, çalışma düzeninin en iyi şekilde yeniden yapılandırılacağına inanç belirtti. “Geçmiş olsun” dileklerini dile getiren Tatar, sürecin soğuk kanlılıkla yürütülmesinin önemine dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, hastane, doktorlar ve sağlık çalışanlarına olan güveni de vurguladı.

Benzer haberler

Featured
Elebaşı İtalya'da bulunan suç örgütüne operasyonda 33 zanlı tutuklandı 2026-06-13 20:15:00 Gönyeli Darts Lions Kulübü, KTOÖD üyelerinin de kullanabileceği aktivite odası kurdu 2026-06-13 20:09:00 KAÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden sergi 2026-06-13 20:05:00 KKTC, Bakü'de "KKTC Kültür Günü" etkinliğiyle tanıtılıyor 2026-06-13 19:56:00 Çayönü'nde korkunç kaza: Mustafa Aslan hayatını kaybetti! 2026-06-13 19:51:00 Japonya'da doğurganlık oranı en düşük seviyeye geriledi 2026-06-13 16:57:00 Thalassemia Derneği Başkanı Varoğlu “Düzenli kan verin, hayat kurtarın” 2026-06-13 16:50:00 Üstel “Azerbaycan ile KKTC arasındaki ilişki sıradan bir devlet ilişkisi değil” 2026-06-13 16:38:00 Kahvenin fazlası vücudu nasıl etkiliyor? 2026-06-13 16:18:00