Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Lefkoşa'da yarın birçok bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek Patlayan roket için kritik karar Sevgi Atailer için acil kan aranıyor! İran "Mutabakat yarın olmasa da önümüzdeki günlerde olabilir" Elebaşı İtalya'da bulunan suç örgütüne operasyonda 33 zanlı tutuklandı Gönyeli Darts Lions Kulübü, KTOÖD üyelerinin de kullanabileceği aktivite odası kurdu KAÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden sergi KKTC, Bakü'de "KKTC Kültür Günü" etkinliğiyle tanıtılıyor Çayönü'nde korkunç kaza: Mustafa Aslan hayatını kaybetti! Japonya'da doğurganlık oranı en düşük seviyeye geriledi Thalassemia Derneği Başkanı Varoğlu “Düzenli kan verin, hayat kurtarın” Üstel “Azerbaycan ile KKTC arasındaki ilişki sıradan bir devlet ilişkisi değil” Kahvenin fazlası vücudu nasıl etkiliyor? Güney Kıbrıs ile Hong Kong arasında anlaşma imzalandı İki Toplumlu Gençlik Teknik Komitesi Kıbrıslı Rum eş başkanı “yalnızca ummuyoruz, mücadele de ediyoruz” Ticaret Dairesi Müdürü mevkiine atama yapıldı Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip” Kıbrıs Türk Tarih Kurumu yeniden kuruldu Nöbetçi eczaneler (13 Haziran 2026) Lefkoşa'da yarın birçok bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek Patlayan roket için kritik karar Sevgi Atailer için acil kan aranıyor! İran "Mutabakat yarın olmasa da önümüzdeki günlerde olabilir" Elebaşı İtalya'da bulunan suç örgütüne operasyonda 33 zanlı tutuklandı Gönyeli Darts Lions Kulübü, KTOÖD üyelerinin de kullanabileceği aktivite odası kurdu KAÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden sergi KKTC, Bakü'de "KKTC Kültür Günü" etkinliğiyle tanıtılıyor Çayönü'nde korkunç kaza: Mustafa Aslan hayatını kaybetti! Japonya'da doğurganlık oranı en düşük seviyeye geriledi Thalassemia Derneği Başkanı Varoğlu “Düzenli kan verin, hayat kurtarın” Üstel “Azerbaycan ile KKTC arasındaki ilişki sıradan bir devlet ilişkisi değil” Kahvenin fazlası vücudu nasıl etkiliyor? Güney Kıbrıs ile Hong Kong arasında anlaşma imzalandı İki Toplumlu Gençlik Teknik Komitesi Kıbrıslı Rum eş başkanı “yalnızca ummuyoruz, mücadele de ediyoruz” Ticaret Dairesi Müdürü mevkiine atama yapıldı Trump en az 30 kez "anlaşma" dedi, petrol piyasaları sert dalgalandı Letimbiotis “3+1 ve Doğu Akdeniz Enerji Merkezi’nin açılması çok siyasi ve jeopolitik öneme sahip” Kıbrıs Türk Tarih Kurumu yeniden kuruldu Nöbetçi eczaneler (13 Haziran 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

CTP’nin Mehmetçik-Büyükkonuk Belediye Başkan adayı Cemil Sarıçizmeli

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
CTP’nin Mehmetçik-Büyükkonuk Belediye Başkan adayı Cemil Sarıçizmeli

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), Mehmetçik-Büyükkonuk Belediye Başkan adayını dün akşam yapılan ön seçimle belirledi. Cemil Sarıçizmeli, CTP’nin Mehmetçik-Büyükkonuk Belediye Başkan adayı oldu.

CTP’den yapılan açıklamaya göre, ön seçime, partililerin yanı sıra CTP Genel Başkanı Sıla Usar İncirli ve CTP Genel Sekreteri Mehmet Kale Kişi de katıldı.

-İncirli: “Mehmetçik’i yeniden CTP’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla buluşturacağız”

Sıla Usar İncirli konuşmasında, CTP’nin yerel yönetimlerde ortaya koyduğu sosyal belediyecilik anlayışıyla halkın yaşamına doğrudan dokunan hizmetler ürettiğini belirterek, CTP’li belediyelerin bugün ülkenin dört bir yanında başarılı çalışmalarıyla örnek gösterildiğini söyledi.

“Belediyelerimizle gurur duyuyoruz. Mehmetçik-Büyükkonuk Belediyesi’ni yeniden CTP’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla buluşturacağız. Mehmetçik’i geri alacağız.” diyen İncirli, yerel yönetimlerin yalnızca altyapı hizmeti sunan kurumlar olmadığını, aynı zamanda sosyal dayanışmayı güçlendiren, halkın ihtiyaçlarına çözüm üreten ve yaşam kalitesini yükselten yapılar olduğunu ifade etti.

CTP’nin, yerel yönetimlerdeki başarılarını yeni dönemde daha da ileriye taşımayı hedeflediğini kaydeden İncirli, Mehmetçik-Büyükkonuk bölgesinde de halkın ihtiyaçlarını önceleyen, katılımcı ve şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.