“Crafts and Vintage Bazaar” Girne’de gerçekleşiyor

Voice Kıbrıs Haber
SOS Çocukköyü Derneği’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Girne Gençlik Gelişim Merkezi (GİGEM), renkli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.
Crafts & Vintage Bazaar adıyla iki yıldır farklı mekanlarda gerçekleştirilen etkinlik, 19 Haziran Cumartesi akşamı 18.00-22.00 saatleri arasında GİGEM bahçesine taşınıyor.
Adanın her yerinden üreticiler ile renklenen kitlesel bir etkinlik haline gelen Bazaar, bu Cumartesi akşamı Girne’de katılımcıları ile buluşuyor.
Tasarım ve el yapımı ürünler, müzik, vejeteryan yemek ve atıştırmalıklar ile içeceklerin bulunacağı etkinlik, Kıbrıs'ın kuzeyinde bir ilk olarak katılımcıların kıyafet bütünlüğü ile gerçekleşiyor. Katılımcıların Crafts & Vintage Bazaar’a mavi kot pantolon ve beyaz bir üst ile geleceği etkinlikte birbirinden farklı yaklaşık 30 stant kurulacak.
GİGEM’in amaçları doğrultusunda üretimi destekleyen bu güzel etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden GİGEM Koordinatörü Övgü İnce şunları söyledi:
“Crafts & Vintage Bazaar ile üretime katkı koymak, kişilerin yeni fikirlerini özgürce ortaya koyabilmelerini ve deneyimlerini paylaşabilmelerine ortam yaratabilmek gibi toplumsal amaçlarımız örtüşüyor. Üretmeyi amaç edinen kişileri bir araya getiren ve onların üretimlerini sergileyebilmelerine olanak sağlayan Bazaar organizatörü Deniz Direkci’ye teşekkür ederiz. 19 Haziran Cumartesi akşamı bu renkli etkinliğe tüm halkımızı bekliyoruz”
Voice Kıbrıs Haber
Benzer haberler
Featured
Meslek Liseleri'ne 2.Tur Başvuruları başlıyor
AÖA giriş sınavı cumartesi günü iki merkezde yapılacak
Cumhurbaşkanı Erhürman “Taşınmaz Mal Komisyonu'na başvuru neden engellenmeye çalışılıyor?”
Bengihan "Zamlar insaf sınırını aştı”
Benzinciler Birliği “KKTC, akaryakıtta bölge ülkelerine göre fiyat avantajını koruyor”
BUÜ, DAÜ ve ÜSİGED arasında işbirliği protokolü imzalandı
Kıbrıs Türk Toplu Taşımacılar Birliği ücret belirleme yöntemine adil bir düzenleme istiyor
Makamer "Su kaynakları, sulak alanlar ve doğal varlıkları gelecek kuşaklara taşıyacak planlama yapın"
TDP ve CTP’den yerel yönetimlerde iş birliği kararı


