Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
64. Geleneksel Mehmetçik Üzüm Festivali yarın başlıyor Küresel piyasalar jeopolitik iyimserlik ve sektörel endişeler bir arada Ground2Scale+ programının ikinci dönemi için başvurular açıldı Fransa'da fabrika yangını "Zehirli madde salınımı nedeniyle bölge sakinlerine "evden çıkmayın" uyarısı yapıldı" Trump "İran'la müzakereler bugün başlayacak" Trafik güvenliği ve insan hayatını tehlikeye atan sürücü ve yolcuya ceza verildi Olguner "Yetkili kurum ve kuruluşlar benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemleri almalı" Irak'ta aşırı sıcaklar nedeniyle mühimmat deposu patladı Altın fiyatları Trump'ın açıklamasıyla haftaya yön değiştirerek başladı 15 yaşındaki Türk satranç dahisi dünyanın zirvesinde Petrol fiyatlarında büyük düşüş Mısır'da 5,3 büyüklüğünde deprem! Döviz kurlarında son durum (3 Ağustos 2026) Bugün hava nasıl olacak? (3 Ağustos 2026) Karadeniz’de İHA saldırısına uğrayan konteyner gemisi battı Kripto para piyasasının değeri temmuzda 120 milyar doların üzerinde arttı Yangın çıkan yolcu feribotunda 5 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi kayıp Netanyahu'nun konutunda ırkçı muamele ve şiddet iddiası Arıklı'dan Özersay ve Dizdarlı'ya "Keşke fikir sahibi olmadan birazcık bilgi sahibi olunsa" İran basını "Hürmüz'ün açılmasına yönelik anlaşma yapıldığı iddiaları gerçek değil" 64. Geleneksel Mehmetçik Üzüm Festivali yarın başlıyor Küresel piyasalar jeopolitik iyimserlik ve sektörel endişeler bir arada Ground2Scale+ programının ikinci dönemi için başvurular açıldı Fransa'da fabrika yangını "Zehirli madde salınımı nedeniyle bölge sakinlerine "evden çıkmayın" uyarısı yapıldı" Trump "İran'la müzakereler bugün başlayacak" Trafik güvenliği ve insan hayatını tehlikeye atan sürücü ve yolcuya ceza verildi Olguner "Yetkili kurum ve kuruluşlar benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemleri almalı" Irak'ta aşırı sıcaklar nedeniyle mühimmat deposu patladı Altın fiyatları Trump'ın açıklamasıyla haftaya yön değiştirerek başladı 15 yaşındaki Türk satranç dahisi dünyanın zirvesinde Petrol fiyatlarında büyük düşüş Mısır'da 5,3 büyüklüğünde deprem! Döviz kurlarında son durum (3 Ağustos 2026) Bugün hava nasıl olacak? (3 Ağustos 2026) Karadeniz’de İHA saldırısına uğrayan konteyner gemisi battı Kripto para piyasasının değeri temmuzda 120 milyar doların üzerinde arttı Yangın çıkan yolcu feribotunda 5 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi kayıp Netanyahu'nun konutunda ırkçı muamele ve şiddet iddiası Arıklı'dan Özersay ve Dizdarlı'ya "Keşke fikir sahibi olmadan birazcık bilgi sahibi olunsa" İran basını "Hürmüz'ün açılmasına yönelik anlaşma yapıldığı iddiaları gerçek değil"
Dolar
Euro
Sterlin

Corona virüs aşısı ile ilgili önemli açıklama

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Corona virüs aşısı ile ilgili önemli açıklama

Corona virüs aşısı konusunda önemli çalışmalar yürüten İngiliz ilaç devi AstraZeneca'nın aşısının 2020 sonuna kadar hazır olabileceği açıklandı.

İtalya Sağlık Bakanı Roberto Speranza, Oxford Üniversitesi ve AstraZeneca ortaklığında geliştirilen potansiyel corona virüs açısının yıl sonunda piyasada olabileceğini açıkladı.

Parlamento’da açıklama yapan Speranza, "Potansiyel bir aşıdan bahsediyoruz, bu yüzden son derece ihtiyatlı davranmalıyız, ancak aşının güvenli olduğu onaylanırsa 2020’nin sonunda hazır olacaktır" dedi.

Avrupa Komisyonu AstraZeneca'ya aşının AB üyesi ülkelere sağlanması için, 300 milyon doz karşılığında 336 milyon ödeme yapmıştı. (NTV)

Benzer haberler

Sağlık
İshalde bu belirtilere dikkat! 2026-08-02 20:30:07 Nöbetçi eczaneler (2 Ağustos 2026) 2026-08-02 09:54:00 Nöbetçi eczaneler (1 Ağustos 2026) 2026-08-01 14:26:20 Nöbetçi eczaneler (31 Temmuz 2026) 2026-07-31 16:56:36 Nöbetçi eczaneler (30 Temmuz 2026) 2026-07-30 13:39:35 Kıbrıs'ta Araştırma: Şiddetli adet ağrısı okul ve iş yaşamını etkiliyor 2026-07-29 18:45:46 Nöbetçi eczaneler (29 Temmuz 2026) 2026-07-29 17:28:32 Nöbetçi eczaneler (28 Temmuz 2026) 2026-07-28 17:11:34 Nöbetçi eczaneler (27 Temmuz 2026) 2026-07-27 17:30:00